Montázs Belsőépítészet - Lévai Magdolna - DODO | Designban Otthon
Montázs Belsőépítészet - Lévai Magdolna

Montázs Belsőépítészet - Lévai Magdolna

Lévai Magdolna

Milyen szolgáltatásokkal tudod segíteni ügyfeleidet?

Területileg hol vállalsz projekteket?

Milyen árkategóriájú projekteken szoktál dolgozni?

Mit érdemes tudni rólad?

Építészmérnökként végeztem és dolgoztam jó pár évet, mielőtt megvalósítottam a gyerekkori álmom, és végleg átnyergeltem a belsőépítészet világába.

Mi a tervezői filozófiád / mottód?

Egy jól megtervezett lakás a benne élőkről szól, az ő egyéniségüket tükrözi és az ő kényelmüket szolgálja, én csak segítem őket a felújítás vagy az átalakítás során.

Mióta foglalkozol tervezéssel?

2016 óta tervezek belső tereket, előtte lakó- és középületek tervezésében vettem részt.

Évente hány projektet fejezel be?

5-6 projektet szoktam befejezni évente.

Milyen veled a munka?

Az első egyeztetések során igyekszem megismerni a megrendelőim életvitelét, ízlését, megbeszéljük az elképzeléseiket, vágyaikat. Ezután a funkciónak megfelelően a térszervezést találom ki, végül jöhet a lakás felöltöztetése. Nagyon fontosnak tartom a folyamatos kapcsolattartást és egyeztetést, hogy a végén a megrendelők úgy érezzék, minden pontosan olyan lett, amilyennek megálmodták.

Mi a legnagyobb hozzáadott értéked egy projekt során?

Sokszor mondják a megrendelők, hogy olyan ötleteket kapnak tőlem, amikre maguk nem is gondoltak volna. Szeretem, ha minden kézre áll, jól használható, de a funkció mellett kell, hogy legyen minden lakásban valami kis extra különlegesség, amitől egyedivé és csak a lakóira jellemzővé válik.

Mi az, amire büszke vagy?

Az eddigi munkáim közül talán a legizgalmasabb a RAS irodaház közösségi tereinek modernizálása volt, de minden pozitív visszajelzésre nagyon büszke vagyok.

Keresés