MúZsa Home Design - DODO | Designban Otthon
MúZsa Home Design

MúZsa Home Design

Dr. Gálboryné Manninger Zsuzsanna

Milyen típusú projekteket vállalsz?

Területileg hol vállalsz projekteket?

Milyen árkategóriájú projekteken szoktál dolgozni?

Mit érdemes tudni rólad?

Manninger Zsuzsi vagyok, lakberendező és home stager. A célom, hogy segítsek igazi, élhető otthonokat megálmodni a hozzám fordulóknak, illetve ingatlant eladóknak/kiadóknak szakértelemmel segíteni a lehető legrövidebb idő alatt, az elérhető legjobb áron értékesíteni az ingatlanukat. A tervezés, a felújítás, a beszerzés minden pillanatát élvezem. Jó érzéssel tölt el, amikor megvalósulnak a tervek, látom az örömöt az ügyfeleim arcán, kifejezetten jó megélni a sikeres ingatlaneladások pillanatát is. Nekem öröm a munka, az ügyfeleimnek pedig öröm a szép otthon és a sikeres ingatlanértékesítés!

Mi a tervezői filozófiád / mottód?

Otthon... a történetünk itt kezdődik!

Mióta foglalkozol tervezéssel?

Valójában egész életemben lakberendeztem, csak nem tudtam róla. 2016-ban döntöttem úgy, hogy végre megvalósítom a gyermekkori álmomat, és elvégeztem egy 2 éves lakberendezői, dekoratőri iskolát. Majd megismerkedtem a home staging-gel, így kibővítettem szolgáltatásaimat ezzel az izgalmas szakmai területtel is. Ehhez a Magyarországon elérhető legmagasabb színvonalú képzésen, az MSP Home Staging Akadémián folytattam tanulmányaimat. Teljesen új lehetőségeket nyitott meg előttem ez az út. Úgy tűnhet, mintha ennek a két szakmának, a lakberendezésnek és a home stagingnek rengeteg közös nevezője lenne, pedig nem így van. Mindenesetre én élvezem mind a kettőt a kihívásaival együtt.

Évente hány projektet fejezel be?

7-8 projektet szoktam befejezni évente.

Milyen veled a munka?

Lakberendezőként és home stagerként is elsődlegesnek tartom, hogy alaposan megismerjük az ügyfelünk igényeit, elképzeléseit. A munka mindig az ingatlan felmérésével kezdődik, akár lakberendezésről, akár ingatlan eladásról van szó. A két szakterület egészen más tudást igényel, és más a feladat jellege is. Lakberendezőként az ingatlan tulajdonosának egyéni igényeit igyekszem megvalósítani. Home Stagerként pedig mindig az ingatlan lehetséges vevői célcsoportjára szabva alakítom ki a felkészítési, átalakítási terveket.

Mi a legnagyobb hozzáadott értéked egy projekt során?

Lakberendezőként úgy gondolom, hogy a rengeteg tapasztalatra és tudásra alapuló információk átadásával egy kényelmes, élhető otthont hozunk létre, mely a lehető legjobban szolgálja majd a benne élők kényelmi igényeit. Home stagerként pedig költséghatékonyan, minden apró részletre odafigyelve alakítunk ki egy olyan álomingatlant, melybe a vevő azonnal beleszeret.

Keresés