N Dorottya decor - Nemes Dorottya - DODO | Designban Otthon
N Dorottya decor - Nemes Dorottya

N Dorottya decor - Nemes Dorottya

Nemes Dorottya

Milyen típusú projekteket vállalsz?

Milyen árkategóriájú projekteken szoktál dolgozni?

Mit érdemes tudni rólad?

Egyszemélyes kis vállalkozásomat 2020-ban alapítottam meg N Dorottya decor névvel. Ekkor szereztem meg építészmérnöki diplomám a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építészmérnöki Karán, majd elvégeztem a The Bright Academy Lakberendező tanfolyamát.

Mi a tervezői filozófiád / mottód?

A legNEMESebb feladat egy tér berendezése, bevilágítása, dekorálása, otthonná teremtése.

Mióta foglalkozol tervezéssel?

Diplomafélévemben kerestek meg először egy fürdőszoba látványterv készítésével, ekkor szerettem bele a lakberendezésbe az építészet mellett.

Évente hány projektet fejezel be?

7-8 projektet szoktam befejezni évente.

Milyen veled a munka?

Megrendelőimmel nem mindig van lehetőség a személyes találkozóra, ezért egy online kérdéssorral kezdem az "ismerkedést". Ha már körvonalazódott az igény, akkor vázlattervekkel és moodboardokkal választjuk ki együtt a legjobb elrendezést és a legharmonikusabb színvilágot. Ezután adok csak ki teljes tervdokumentációt, ha minden apró részlet a helyére került.

Mi a legnagyobb hozzáadott értéked egy projekt során?

A lakberendezők, tervezők a legnagyobb segítséget azzal nyújtják, ha maguk járnak utána a legszebb, legjobb termékeknek - persze legjobb tudásuk szerint-, majd egy látványterv formájában az ügyfél elé is tudják tárni. Ezzel nagyban megkönnyítik a döntést anélkül, hogy a megrendelő elköteleződne egy falszín, bútor vagy bármilyen dekorációs elem mellett . A tér áttekinthetőbb lesz és még bármin lehet változtatni.

Keresés