NADINA Interior - Nagyidai Edina - DODO | Designban Otthon
NADINA Interior - Nagyidai Edina

NADINA Interior - Nagyidai Edina

Nagyidai Edina

Milyen szolgáltatásokkal tudod segíteni ügyfeleidet?

Milyen típusú projekteket vállalsz?

Területileg hol vállalsz projekteket?

Milyen árkategóriájú projekteken szoktál dolgozni?

Mi a tervezői filozófiád / mottód?

Rendezd be velem!

Mióta foglalkozol tervezéssel?

Több, mint 12 évet dolgoztam a közigazgatásban állami vezetők mellett titkárságvezetőként és szakmai projektvezetőként, mielőtt 2019-ben megalapítottam a NADINA Interior home staginggel és bútorbérbeadással foglalkozó vállakozásomat. 2014-ben lakberendező OKJ bizonyítványt szereztem, majd folyamatosan képeztem magam a lakberendezés és a home staging területén, utóbbit az MSP Design Lakberendező Stúdió képzésein. 2020-ban elvégeztem az Ingatlanközvetítő OKJ képzést is, hogy ügyfeleimet még magasabb szakmai színvonalon segíthessem ingatlanuk eladásakor. 2020-ban a Magyar Home Staging Egyesület elnökségi tagjává választottak.

Évente hány projektet fejezel be?

7-8 projektet szoktam befejezni évente.

Milyen veled a munka?

Eladásra készítek fel jó állapotú, alapvetően üres ingatlanokat, melyhez saját raktáramból biztosítok bérelhető bútorokat ügyfeleim részére. A bútorbérlési szolgáltatás - elsőként a piacon - más home stagerek és ügyfeleik részére is elérhető, több home stagerrel van folyamatos együttműködésem.

Mi a legnagyobb hozzáadott értéked egy projekt során?

A gyorsaság, mivel a raktáron lévő, bérelhető bútorokkal gyorsan és költséghatékonyan tudok felkészíteni egy-egy ingatlant az eladásra. A bútorok vásárlása esetén, azok beérkezésére sok esetben heteket vagy akár hónapokat is várni kell.

Mi az, amire büszke vagy?

Arra, hogy minden ingatlan, amit eladásra készítettem fel gyorsan megtalálta az új tulajdonosát, illetve hogy a Magyar Home Staging Egyesület egyik alapító és elnökségi tagja lehetek.

Keresés