Rosemaring Interior Design - Nemes Veronika - DODO | Designban Otthon
Rosemaring Interior Design - Nemes Veronika

Rosemaring Interior Design - Nemes Veronika

Nemes Veronika

Milyen árkategóriájú projekteken szoktál dolgozni?

Mit érdemes tudni rólad?

Nemes Veronika vagyok, a Rosemaring Interior Design megálmodója és 3 gyermek édesanyja. Lakberendezéssel, látványtervezéssel és teljeskörű projekt lebonyolítással foglalkozom.

Mi a tervezői filozófiád / mottód?

Fő filozófiám másokat is inspirálni a munkámmal, otthont teremteni számukra, vagy esetleg olyan helyet, ahol harmóniát éreznek maguk körül.

Mióta foglalkozol tervezéssel?

2014-ben végeztem lakberendezőként, ami először hobbinak indult. 10 év projektmenedzsmenti munka után, folyamatosan vágytam a kreatívabb munkára, így hobbiként kezdtem el tervezni majd megvalósítani. Jelenleg egy komplex szolgáltatással kiegészített showroom kialakításán dolgozunk családilag. Folyamatosan inspirációt keresek a színek, a divat, a természet harmóniáját használva.

Évente hány projektet fejezel be?

9-10 projektet szoktam befejezni évente.

Milyen veled a munka?

A projektmenedzsmenti munkám során a kommunikáció területén rengeteg tapasztalatot szereztem ügyfeleimmel való kapcsolattartásban, emellett nagyon fontosnak tartom, hogy megismerjem az adott ügyfelet, sokat beszéljünk az igényekről. Így első lépésként 2-3 órában átbeszéljük az igényeket, beszélgetünk, hogy megtudjam, milyen stílus illik hozzá a legjobban és mely színek az ő színei. Ez alapján egy hangulatkollázst és vázlattervet készítek. Ha ezek egyeznek az elképzeléssel, ezután megkezdődik a tervezés folyamata, amelyet látványtervekkel mutatok be. Több lehetséges variációt mutatok és a véglegesítés után elkezdődik az igazi nagy munka, a terveket valósággá tenni.

Mi a legnagyobb hozzáadott értéked egy projekt során?

Kommunikáció, szervezés, átláthatóság, pontosság.

Keresés