Simplace - Bozsó Panni és Kovács Viola - DODO | Designban Otthon
Simplace - Bozsó Panni és Kovács Viola

Simplace - Bozsó Panni és Kovács Viola

Bozsó Panni és Kovács Viola

Területileg hol vállalsz projekteket?

Milyen árkategóriájú projekteken szoktál dolgozni?

Mit érdemes tudni rólad?

Célunk az, hogy segítsük a tulajdonosokat, levegyük a vállukról a felújítással járó nehézségeket!
Tervezünk és szervezünk.
Megtaláljuk a legjobb szakembereket, intézzük a papírmunkát, szerződéseket. Folyamatosan ellenőrizzük a munkafolyamatokat és a minőséget. Berendezünk, futárt várunk, dekorálunk! :)

Az elmúlt 3 évben 52 ingatlanbefektetőnek és családnak tettük sokkal könnyebbé, hogy átalakítsa, felújítsa, berendezze a lakását. Jóval több mint száz esetben pedig lakberendezési tanácsadással, remek ötletekkel segítettünk.

Minden projektünknél a minőség, a hatékonyság, és a gazdaságosság az elsődleges szempont, megtalálva a legjobb megoldást, legyen szó tervezésről, otthonteremtésről, ingatlanbefektetésről, vagy lakásfelújításról!

Mi a tervezői filozófiád / mottód?

Megújulás macera nélkül!

Mióta foglalkozol tervezéssel?

A Simplace nemrég ünnepelte 3. születésnapját. Egyébként mindketten 10-10 év ingatlanfejlesztői gyakorlattal büszkélkedhetünk, korábban magánbefektetőknek dolgoztunk.

Évente hány projektet fejezel be?

Több, mint 12 projektet szoktam befejezni évente.

Milyen veled a munka?

Beszéljenek inkább ügyfeleink!

„A Simplaces lányok egyszerűen szuperek ! Azoknak ajánlom leginkább őket, akik kényelmesen hátradőlve a fotelból, idegeskedés nélkül szeretnék az ingatlan felújításukat levezényelni. 😉
Még a számomra “nagyon macerás” közüzemi doksikat is átírták helyettem a nevemre 😀
Ezen felül pedig a felújítás összes terhét levették a vállamról, elég volt csak néha kíváncsiságból meglátogatnom az ingatlant.
Fontos volt számomra, hogy a megbeszélt költségekből ne csússzunk ki, azt is sikerült tartaniuk ahogy azt előre elterveztük.
Hajrá lányok csak így tovább !” - T.Nóra – befektetési ingatlan felújítás

„Kimérik, megtervezik, kijárják, megvalósítják, koordinálják. Mindezt igényesen, megbízhatóan, minden elképzelésedet, kívánságodat figyelembe véve.”- H. Ildikó

“Nagyon jó volt Pannival dolgozni, mert az átalakítások tervezése során mindig nyitott volt az új elképzelésekre és ezzel párhuzamosan reálisan felmérte a lakás sajátosságait. Jól rávilágított arra, hogy mi az, ami jól megvalósítható és mi az, ami kevésbé. Azoknál a pontoknál, ahol én nem láttam a megoldást, Panni mindig hozott jó ötleteket. 😀“- B. Réka

„Szakmai felkészültséget, segítőkészséget, korrektséget és remek hangulatot tapasztaltam, mindenkinek tudom ajánlani Őket!” - S.Ádám

Mi a legnagyobb hozzáadott értéked egy projekt során?

Tisztában vagyunk azzal, hogy mi a felújítás, átalakítás menete, mi mi után következik, mi a helyes sorrend, valamint milyen költségekkel kell számolni.
Segítünk, hogy ne utólag derüljön ki, hogy valamit máshogy kellett volna. Ezért már az elejétől fogva a tulajdonos vagy éppen a piac igényeire, stílusára, praktikusan alakítjuk ki az ingatlant.
Mindeközben olyan javaslatokkal, elrendezésekkel, értékes ötletekkel tudjuk szolgálni tulajdonosokat, amikre nem is gondoltak.

Természetesen, ha csak arra van szükség, szívesen segítünk lakberendezési tárgyak, bútorok, alapanyagok és szakember választásában is.

Mi az, amire büszke vagy?

A sok elégedett ügyfélre, akik a munka végére barátokká válnak... :)

Keresés