StílusTér - Kis-Németh Mária - DODO | Designban Otthon
StílusTér - Kis-Németh Mária

StílusTér - Kis-Németh Mária

Kis-Németh Mária

Milyen típusú projekteket vállalsz?

Milyen árkategóriájú projekteken szoktál dolgozni?

Mi a tervezői filozófiád / mottód?

Minden házban vagy lakásban a „za za zu”-t keresem! Egyedi, stílusos, prémium minőségben gondolkodom, fontos számomra, hogy értéket adjak és minőségi, hangulatos, és élhető álomotthonok születésében és megvalósításában vehessek részt.

Mióta foglalkozol tervezéssel?

Lakberendezőként 2006-ban végeztem, 2017-2018 óta építem a saját márkámat, StílusTér márkanév alatt. Előtte sok mindent csináltam, például üvegdizájnerként Kinema Design név alatt saját márkát futtattam, egyik alapítója és vezetője voltam a Grandvillage Interior and Design Shopnak, majd dolgoztam az IKEA Budaörsi Konyha Osztályán, valamint hosszabb-rövidebb ideig az MSP Design Lakberendezői és a 3D Design Belsőépítészeti Irodában, mint lakberendező.

Évente hány projektet fejezel be?

5-6 projektet szoktam befejezni évente.

Milyen veled a munka?

Elsősorban ingatlanfejlesztéssel foglalkozom, ez a fő profilom, de szívesen vállalom apartmanok, vendégházak kialakítását a kiadásra, illetve teljes lakások, vagy családi házak enteriőrtervezését is el szoktam vállalni, az alapoktól a végső simításig, ha számomra izgalmas feladatról van szó. Minden munkámnál fontosak az arányok, az élhető terek kialakítása, nagyon fontos, hogy minden funkció a lakás méretéhez képest helyet kapjon, ezért nagy hangsúlyt fektetek a térszervezésre. Nagyon élvezem az ingatlanfejlesztés során, hogy a lakhatatlan terekből, a funkciók jó átgondolásával, csodás alapokat teremthetek. A térszervezés után jöhet a belső tér dizájnjának kialakítása, ami a másik izgalmas és élvezetes része a tervezéseimnek, a színek és a formák tökéletes összhangjának kialakításával teszem fel a koronát.

Mi a legnagyobb hozzáadott értéked egy projekt során?

A szín és stílusérzékem mellett, amivel barátságos, élhető otthonokat hozok létre, nagy hangsúlyt fektetek a térszervezésre, legyen az egy befektetéssel kombinált ingatlanfejlesztés, vagy esetleg egy kiadásra szánt vendégház, esetleg egy saját célra készült lakás, vagy családi ház, hisz alapok nélkül számomra egy-egy jó dizájn „csak” szép, én viszont szeretem a szépséget belső tartalommal is megtölteni. Az ingatlanfejlesztés során szeretem, ha szabad kezet kapok és célcsoportra tervezhetek, a saját mesterembereimmel dolgozhatok, mert így tudom levenni a befektető válláról az egész folyamat terhét. A többi projektemben is nagy erősségem, hogy terveimet önálló, jól bevált szakembergárdával tudom támogatni. Évek óta együtt dolgozom megbízható, minőségi munkát végző szakemberekkel. Így a legnagyobb erősségem, hogy a tervezésemet egy jó csapattal tudom támogatni, akik mellettem állnak és segítik megvalósulni az elképzeléseimet, legyen szó generálkivitelezőről, asztalosról, burkolóról, festőről vagy gépészről, stb. A munkáim során szeretem a teljes megvalósítás előtt álló tervezéseket elvállalni, ahol a folyamatot A-tól Z-ig tudjuk koordinálni, így tudok garanciát vállalni arra, hogy a végeredmény pont olyan lesz, vagy élőben még szebb, mint a terveken. Az elmúlt években sok szakembert elfogyasztva megtaláltam azokat a megbízható, minőségi munkát végző mesterembereket, akiknek a munkájára garanciát tudok vállalni, akikkel álom az együttműködés és ennek a közös munkának a gyümölcsét pedig a megrendelőim élvezhetik.

Keresés