studioNeked - Pók Enikő - DODO | Designban Otthon
studioNeked - Pók Enikő

studioNeked - Pók Enikő

Pók Enikő

Milyen szolgáltatásokkal tudod segíteni ügyfeleidet?

Milyen típusú projekteket vállalsz?

Milyen árkategóriájú projekteken szoktál dolgozni?

Mi a tervezői filozófiád / mottód?

Cégünk, a Környezettervezés.hu Kft. és a StudioNeked brand magánlakás és közületi terek: irodák, szállodák, éttermek tervezését vállalja. Célunk komplex szolgáltatást nyújtani ügyfeleinknek: a belsőépítészeti tervezésen felül kivitelezési projektmenedzsment tevékenységgel segítjük a kivitelezést, hogy a megvalósulás a terveknek megfelelően, a lehető legjobb minőségben készüljön el.

Mióta foglalkozol tervezéssel?

2013 óta.

Évente hány projektet fejezel be?

Több, mint 12 projektet szoktam befejezni évente.

Milyen veled a munka?

Interior branding tevékenységünk közületi projektek esetén a céglogótól kezdve a világító szövegdobozon át, a táskaakasztóig, a belső tér minden részletét megtervezi az ügyfélnek, hogy nemcsak a grafikai arculaton, hanem a belső terekben, és a ház homlokzatára kerülő cégtábla is összhangban legyen egymással.

Mi a legnagyobb hozzáadott értéked egy projekt során?

Egy kézben tartjuk a projektet a kezdeti ötletelős fázistól a tervezésen keresztül a beépítendő termékek megrendeléséig, majd a kivitelezési munka koordinálásáig, így elkerülhetőek a kommunikációs problémák különböző szakterületek között, ezáltal gördülékenyebb, hatékonyabb lesz a közös munka, a hibázási lehetőségek és a pluszköltségek csökkennek.

Mi az, amire büszke vagy?

Legszebb Enteriőr 2019 I. helyezett, Az Év Irodája 2020 - Az Év Közösségi tere - Bimbó5 Coworking center - shortlistes - A legjobb 8-ban

Keresés