Upciti - Ingatlanfelmérés / Ingatlanmarketing / Virtuális séta - DODO | Designban Otthon
Upciti - Ingatlanfelmérés / Ingatlanmarketing / Virtuális séta

Upciti - Ingatlanfelmérés / Ingatlanmarketing / Virtuális séta

Tervezőiroda

Weboldal | Facebook | Instagram

Milyen szolgáltatásokkal tudod segíteni ügyfeleidet?

Területileg hol vállalsz projekteket?

Milyen árkategóriájú projekteken szoktál dolgozni?

Mit érdemes tudni rólad?

A mi küldetésünk az, hogy az ingatlanpiacot és a trendeket folyamatosan követve elérhetővé tegyük számodra az összes újítást, amelyek használatával élményalapúvá tesszük az ingatlanügyeket.

Milyen veled a munka?

Szolgáltatásainkat nagyon egyszerűen webshopon keresztül lehet megrendelni, ahol akár részletfizetésre is van lehetőség. A scannelést követő 48 órán belül már futhat is a hirdetésed.

Mi a legnagyobb hozzáadott értéked egy projekt során?

Kényelmes, mert mi intézzük a teljes hirdetési folyamatot, de mindenben te döntesz, te tárgyalsz a vevőddel. Teljes körű komplex ingatlanmarketing-csomag, hirdetésszöveg, vizuál, tanácsadás Profi, mert csúcskategóriás eszközökkel tökéletes képeket, 3D-s modellt készítünk eladó ingatlanodról. Költségkímélő, hiszen nincs jutalék és versenyképes, fix árakon dolgozunk.

Mi az, amire büszke vagy?

Szerencsére egyre többen figyelnek fel ránk, így különböző lakberendezéssel vagy technológiával foglalkozó blogba illetve újságba hívtak interjút adni. Honlapunkkal elnyertük Amerikában fejlesztői platformon a hónap díját. A legnagyobb elismerés, hogy a Matterport blogon első magyarként szerepelhetünk és mutathatjuk be azt, hogy itthon hogyan használjuk ezt a 3D technológiát.

Keresés