Vágó Júlia Interior Design - DODO | Designban Otthon
Vágó Júlia Interior Design

Vágó Júlia Interior Design

Vágó Júlia

Milyen árkategóriájú projekteken szoktál dolgozni?

Mit érdemes tudni rólad?

Vágó Júlia vagyok, közel 10 évig dolgoztam újságíróként, majd 2018-ban, saját építkezésünk során olyannyira beleszerettem a lakberendezésbe, hogy úgy éreztem, ezzel szeretnék a továbbiakban foglalkozni. Imádtam a lakberendezési újságokat és internetes oldalakat böngészni, de a legfontosabb az volt, hogy rájöttem, mennyire befolyásolja a hangulatunkat, valamint a jólétünket a saját otthonunkban töltött idő. 2021-ben végeztem el a lakberendezői iskolát és hoztam létre saját vállalkozásom, a Vágó Júlia Interior Design-t, ahol lakberendezéssel, tervezéssel, VR (virtual reality) tervezéssel foglalkozom.

Mi a tervezői filozófiád / mottód?

Alapos tervezés = minőségi élet

Mióta foglalkozol tervezéssel?

2021-től tervezek folyamatosan.

Évente hány projektet fejezel be?

9-10 projektet szoktam befejezni évente.

Milyen veled a munka?

Szeretem, ha a leendő ügyfél még az első találkozás előtt elküldi számomra az alaprajzot, hogy az első találkozóra felkészülten, térszervezési javaslatokkal készüljek. A kötetlen beszélgetés során szeretem, ha az ügyfél mesél egy kicsit magáról, majd felvázolja az elképzeléseit. Az első találkozó során egy nagyon hosszú igényfelmérő kérdőívet küldök, amelyben még alaposabban megismerem a megrendelő igényeit, vágyait. A tervezés során folyamatosan kommunikálunk, és ha kell, addig alakítjuk a teret, amíg az nem lesz tökéletes számára.

Mi a legnagyobb hozzáadott értéked egy projekt során?

Úgy gondolom, nyitott, vidám természetemből fakadóan gyorsan egy hullámhosszra tudok kerülni az ügyfelekkel. Mindig a megoldásra törekszem, nem a kifogásokra. Misszióm, hogy egy olyan álomotthont hozzak számukra létre, amely megfelel az elvárásaiknak és ahol el tudják képzelni az életüket.

Mi az, amire büszke vagy?

A Femina női online magazin szakértőjeként több szakértői cikket írtam.

Keresés