VAN Interior Design - Sárközi-Varga Anikó - DODO | Designban Otthon
VAN Interior Design - Sárközi-Varga Anikó

VAN Interior Design - Sárközi-Varga Anikó

Sárközi-Varga Anikó

Milyen szolgáltatásokkal tudod segíteni ügyfeleidet?

Milyen árkategóriájú projekteken szoktál dolgozni?

Mit érdemes tudni rólad?

Mindig is fontos volt számomra a vizualitás és a kreativitás. Szeretek szép dolgokat létrehozni és ezzel boldoggá tenni másokat. Minden projekt során törekszem a tökéletességre, nem riadok meg a kihívásoktól. 2021-től professzionális 3D látványtervezéssel egészült ki szolgáltatási palettám.

Mi a tervezői filozófiád / mottód?

Célom, hogy a tervezés során a funkcionalitás és esztétika olyan tökéletes összhangot alkosson, ami az idő próbáját is kiállja. A megrendelő álmai, ötletei és lehetőségei által vezérelve tervezem meg azokat a tereket, ahol minden egyes eltöltött perc különleges élmény lehet.

Mióta foglalkozol tervezéssel?

2015-ben kiváló eredménnyel végeztem a Junior Art Center lakberendező iskolában, azóta dolgozom lakberendezőként.

Milyen veled a munka?

Igényfelmérés, koncepciótervezés (vázlatterv, hangulatmontázs), 3D-s látványtervek, kiviteli tervek, megvalósulás támogatása.

Mi a legnagyobb hozzáadott értéked egy projekt során?

Kreativitás, funkcionalitás - a megrendelő igényeire szabva.

Mi az, amire büszke vagy?

2015 - Junior Art Center - év hallgatója; 2015 – Stílusrandevú pályázat I. helyezés; 2017 – Év pályakezdő lakberendezője 2016 pályázat - szakmai különdíj; 2017-18 - Konyhakiállítás Miele stand; 2018 – Construma Otthon Design kiállítás - A jövő otthona stand LOSZ tervezőcsapat tagja; 2018 - S/ALON Budapest kiállítás - Terasz az erdő szélén, Posche és Méta Kft. standok tervezése; 2019 – Konyhakiállítás - Miele és Samsung stand; 2019 - S/ALON Budapest kiállítás - LG, Roomfive, Méta Kft., Méta Kft. és Alu-Redőny Kft., DIEGO, Europarkett és a WABI-SABI standok tervezése; 2021 - LG Interior Excellence pályázat - nappali kategória I. helyezés; 2021 - S/ALON Budapest kiállítás - Raw Decor - Jika, DIEGO, AGC - Laufen, Pergo - TOP-TRADE, LG, Coffee&Champagne közösségi tér, Bejáratok tervezése

Keresés