Victoryour Design - Magyarné Bagi Viktória - DODO | Designban Otthon
Victoryour Design - Magyarné Bagi Viktória

Victoryour Design - Magyarné Bagi Viktória

Magyarné Bagi Viktória

Milyen árkategóriájú projekteken szoktál dolgozni?

Mit érdemes tudni rólad?

Azt gondolom, hogy egy sikeres és boldog embernek mondhatom el magamat, hiszen imádom, amit csinálok, és hatalmas örömmel tölt el, hogy mindig újat és újabbat alkothatok. A lakberendezéshez rengeteg kreativitás szükséges, hiszen nincsen két egyforma enteriőr, mindig mást alkotunk az ügyfeleink igényeinek megfelelően, továbbá hatalmas bizalmat igényel felénk, mivel évekre tervezünk. Éppen ezért szoktam minden ügyfelem számára valami különlegeset, egyedit tervezni, ahol az elkövetkezendő 10-20 évet szívesen tölti.

Mi a tervezői filozófiád / mottód?

Megtiszteltetés számomra ügyfeleim bizalma, hogy beengednek otthonaikba és bepillantást nyerhetek személyes szokásaikba, életükbe, a számukra tökéletes otthon megtervezéséhez!

Mióta foglalkozol tervezéssel?

2015 nyarán végeztem a Junior Art Center Lakberendező Iskolában, majd neki is vágtam saját vállalkozásomnak, így 2015 szeptember óta foglalkozom aktívan enteriőrök tervezésével.

Évente hány projektet fejezel be?

11-12 projektet szoktam befejezni évente.

Milyen veled a munka?

A tervezési szakasz általában átlagosan 1,5-2 hónapot vesz igénybe. Ez idő alatt alaposan felmérem az igényeket, elkészülnek a vázlattervek, a 3D-s látványtervek, majd a kiviteli tervdokumentáció, amiből a szakemberek megtudják valósítani a tervezett enteriőrt. Mindeközben folyamatosan tartom a kapcsolatot ügyfeleimmel, egyeztetünk, módosítunk, és közösen megálmodjuk a tökéletes otthont. Az ország egész területén vállalok tervezési munkákat megbeszélés szerint. Saját asztalos csapattal rendelkezem, igény esetén Budapest területén belül biztosítok szakembereket, generálkivitelezőt a munkálatokhoz és jelen vagyok a kivitelezés alatt is :)

Mi a legnagyobb hozzáadott értéked egy projekt során?

Sablonos lenne azt mondani, hogy a szakmai tudásom, hiszen az jó esetben az összes belsőépítésznek, lakberendezőnek van, ezért inkább azt mondanám, hogy a hozzáállásom... És, hogy ez mit is jelent? Derüljön ki egy megbízás alkalmával. :)

Mi az, amire büszke vagy?

2016: A Design+ kiállítás keretein belül megrendezett "Kreatív kirakat" pályázat győztese, 2016: "Az év pályakezdő lakberendezője 2015" pályázaton a Villeroy & Boch által legszebbnek választott fürdőszoba, 2016: "Az év pályakezdő lakberendezője 2015" pályázaton a Junior Art Center által választott legszebb pályamunka, 2016: "Az év pályakezdő lakberendezője 2015" pályázaton a Geo'96 Kft. & KŐ-TÁR által kiválasztott legszebb pályamunka az általuk forgalmazott és betervezett természetes kőburkolatok alapján, 2016: A "Style & Draw" pályázaton a Rigips által legszebbnek ítélt pályamunka, 2017: A „Style & Draw” pályázaton a Geo’96 Kft. & KŐ-TÁR különdíjazottja

Keresés