Vida Adri - Vida Adrienn - DODO | Designban Otthon
Vida Adri - Vida Adrienn

Vida Adri - Vida Adrienn

Vida Adrienn

Milyen szolgáltatásokkal tudod segíteni ügyfeleidet?

Milyen árkategóriájú projekteken szoktál dolgozni?

Mi a tervezői filozófiád / mottód?

A trend mindenkié.

Mióta foglalkozol tervezéssel?

2018 óta.

Évente hány projektet fejezel be?

9-10 projektet szoktam befejezni évente.

Milyen veled a munka?

Iszonyatosan fontos lépés a kiindulási pont minél alaposabb meghatározása, hiszen erre építkezünk a teljes munkafolyamat alatt. Nagyon figyelek minden egyes megrendelőmre, pontosítjuk az igényeket és lehetőségeket, felmérem a tereket és mindig megbeszéljük a folyamat következő lépését. Amit csak lehet, lerajzolok papíron, megmutatok monitoron, vagy akár élőben. Együtt kialakítjuk a szín- és anyagpreferenciákat, a megrendelőre jellemző egyedi stílust, hangulat- és bútormontázsok, látványtervek segítségével. A lakberendezés közös munka, ahol a megrendelő hozza a vágyait és érzéseit, én pedig a kreativitást és a trükköket. Ha a kettő szinkronban tud működni egymással, nyert ügyünk van! Cél minden esetben egy harmonikus, jól funkcionáló térélmény megjelenítése, egy kiterjesztett személyes aura.

Mi a legnagyobb hozzáadott értéked egy projekt során?

Számomra a lakberendezés saját művészetem kreatív kivetülése. Imádom a képzőművészeteket, ahol megfoghatatlannak hitt érzelmek és gondolatok válnak mások számára is kézzelfogható valósággá. Így minden tervezés során olyan enteriőr születik, ami távolabb mutat, mint bútorok elhelyezése egy térben. Szeretek meglepő és rendkívüli ötleteimmel érzéseket kiváltani másokból.

Mi az, amire büszke vagy?

Lakberendező vagyok, építész és építettkörnyezetmérnöki ismeretekkel, közgazdász logisztikus végzettséggel. Díjakkal és médiamegjelenésekkel sajnos még nem büszkélkedhetek, de rajta vagyok. :)

Keresés