Vivi Interior Design - DODO | Designban Otthon
Vivi Interior Design

Vivi Interior Design

Dr. Gáll Vivien

Területileg hol vállalsz projekteket?

Milyen árkategóriájú projekteken szoktál dolgozni?

Mit érdemes tudni rólad?

“A divat változik, a stílus örök” - Coco Chanel szavait idézve szeretnék betekintést engedni munkásságomba. Gáll Vivien lakberendező és jogász vagyok. A szigorú szabályokhoz kötött jogi pálya mellett egész fiatalon kialakult bennem a látványtervezés iránti igény. Csodálatos dolognak tartom mind az alkotómunkát, a tervezést, mind pedig azt, hogy mekkora örömet szerezhetek Mások számára egy harmonikusan kialakított érettérrel, megteremtve ezzel az otthon melege érzést.

Mi a tervezői filozófiád / mottód?

Éld át a 3D látványtervek világát és valósítsd meg álmaid otthonát lakberendező segítségével.

Mióta foglalkozol tervezéssel?

A lakberendező végzettségemet 2020. júliusában szereztem meg, a tanfolyam ideje alatt kezdtem el tervezéssel foglalkozni.

Évente hány projektet fejezel be?

7-8 projektet szoktam befejezni évente.

Milyen veled a munka?

Megrendelőimmel együttműködve és együtt gondolkodva lakások, családi házak és bemutatótermek belső tereinek, továbbá bevásárlóközpontok előtereinek kialakításával, berendezésének megtervezésével foglalkozom. Tevékenységem a szóbeli lakberendezési tanácsadástól a térszerkezeti és funkcionális átalakításokat is igénylő, kivitelezési munkálatokat is magában foglaló munkákig terjed. Lakberendező munkásságom során elsődlegesen a megfelelő funkcionális térelosztást tartom szem előtt. Ezt követően egyéni igényre szabottan – a Megrendelő költségkeretét figyelembe véve – igazítom a térhez a berendezési tárgyakat, minőségi, finom anyagokat választva. A lakberendezési folyamat részét képezi a beépítésre kerülő elemek (burkolatok, szaniterek, csaptelepek, nyílászárók, egyedi tervezésű épített bútorok, anyagok) kiválasztása. A Megrendelőimmel közös döntés születik a felületképzésről (falszínek, tapéták, egyedi falburkolatok), lámpatestekről, lakástextilről és a dekorációról. A technika mai állása hatalmas teret enged számunkra mind műszaki téren, mind pedig a design területén, azonban a formát és funkciót összhangba hozva, azok egységeként érhetjük el az igazán harmonikus komfortérzetet otthonunkban, legyen szó pihenésről, családi programokról, vagy munkavégzésről. A legnagyobb szakmai siker számomra a Megrendelőim elégedettsége, hogy boldogan térjenek haza otthonukba és a lehető legjobban érezzék ott magukat. Ennek érdekében teljeskörű támogatásukra törekszem. Különösen fontosnak tartom a legmagasabb szintű lakberendezési szolgáltatás nyújtását, ezért Megrendelőimet az egyes tervezési fázisokról, valamint az alapul szolgáló jogszabályi rendelkezésekről rendszeresen, késedelem nélkül tájékoztatom.

Mi a legnagyobb hozzáadott értéked egy projekt során?

Boldogságot hozni Megrendelőim életébe egy megfelelően kialakított élettérrel.

Mi az, amire büszke vagy?

Év fürdőszobai moodboard-ja 2023 - Strohm TEKA különdíj

Keresés