ZESTILO - Zámbó Tímea - DODO | Designban Otthon
ZESTILO - Zámbó Tímea

ZESTILO - Zámbó Tímea

Zámbó Tímea

Területileg hol vállalsz projekteket?

Milyen árkategóriájú projekteken szoktál dolgozni?

Mit érdemes tudni rólad?

A Zestilo egy 2015-ben alapított budapesti belsőépítész stúdió, melynek vezető tervezője Zámbó Tímea - okleveles építészmérnök, belsőépítész környezettervező művész. Csapatunkban építészek és belsőépítészek dolgoznak, akik egyedi megközelítéssel terveznek kereskedelmi és lakossági projekteket egyaránt.

Mi a tervezői filozófiád / mottód?

Számunkra a legfontosabb, hogy ügyfelünk vízióján keresztül alkossunk felhasználóbarát és értékes belső tereket.

Mióta foglalkozol tervezéssel?

2015 óta foglalkozunk belsőépítészeti tervezéssel. Eleinte budapesti magánlakások átalakításán dolgoztunk tervezéstől a kivitelezésig. Ma elsősorban magánházak és kereskedelmi terek tervezése a fő profilunk országszerte és külföldön is.

Évente hány projektet fejezel be?

9-10 projektet szoktam befejezni évente.

Milyen veled a munka?

Az ügyfél igényeinek körültekintő megismerése után koncepcióterveket készítünk, mely alaprajzokat, hangulatmontázsokat, és valósághű 3D látványterveket tartalmaz. A koncepciótervek elfogadása után dolgozzuk ki a részletes kiviteli terveket, melynek tartalma: bútorozási tervek konszignációval, bontási/ építési tervek, világítási terv, burkolási terv, egyedi bútorok asztalos tervei. A kivitelezés folyamatát is nyomon követjük, konzultálunk a szakemberekkel a tervek megvalósításáról.

Mi a legnagyobb hozzáadott értéked egy projekt során?

Kiemelten foglalkozunk ügyfeleink igényeivel, és úgy gondoljuk, hogy a nyílt együttműködés elengedhetetlen az értékes és felhasználóbarát dizájn kialakításához.

Mi az, amire büszke vagy?

Év Lakberendező Teamje 2019
Forbes 30 under 30-2020 Hungary
S/ALON Budapest x Wendy Morrison Designer Competition – winner concept 2021

Keresés