A Paneltündér - Székely Kriszti - DODO | Designban Otthon
A Paneltündér - Székely Kriszti

A Paneltündér - Székely Kriszti

Székely Krisztina

Milyen szolgáltatásokkal tudod segíteni ügyfeleidet?

Milyen árkategóriájú projekteken szoktál dolgozni?

Mi a tervezői filozófiád / mottód?

Kis lakásban is élhetsz nagyszerű életet!

Mióta foglalkozol tervezéssel?

2005-ben, egy síelés alkalmával ismerkedtem meg egy lakberendezővel, aki olyan szenvedélyesen beszélt a munkáiról, hogy egyből magával ragadott. Addig csak kerestem, hogy miben kellene kamatoztatnom a rajztudásomat és a kreativitásomat, de ott, akkor eldőlt. Véglegesen beleszerettem a lakberendezésbe. Nem sokkal később beiratkoztam egy lakberendező képzésre, ami két évet és rengeteg munkát vett igénybe, de 2008-ban már lakberendező voltam, és megszületett a berendezlek.hu oldal. Egyből több szintes családi házak tervezésével találtak meg, ami nagyon nagy kihívás és mélyvíz volt. Nem tagadom, rengeteg kezdő hibáját én is elkövettem és a saját káromon tanultam meg, hogy a legfontosabb a csapatmunka: tervező, kivitelező, és megbízó között. Azután blogger lettem és a roomlybox.cafeblog.hu oldalon írtam cikkeket lakberendezésről, stílusokról, és kicsit az életemről is. Ezután robbant be az életembe a panel-korszak és született meg a Paneltündér, immár kiforrott és céltudatos irányként, a kis lakások lakberendezőjeként.

Évente hány projektet fejezel be?

Több, mint 12 projektet szoktam befejezni évente.

Milyen veled a munka?

Elsősorban online dolgozom és ez szinte a kezdetektől így van. Több szakaszban készülnek el a tervek: először alaprajzon keressük meg a legjobb elrendezést és ezt mindig kézzel készítem. Egyrészt így szeretek a legjobban rajzolni, másrészt ez már a védjegyemmé is vált azóta. A második körben a látványterveket már számítógépes szoftverrel készítem, így ebből már könnyen konvertálhatóak a kiviteli tervek. Az anyagválogatásokhoz is csak olyan webáruházakat használok, ahol kiváló minőségű termékekkel, szép és valósághű fotókkal, korrekt leírásokkal találkozok. A DODO ebben messze az élen jár.

Mi a legnagyobb hozzáadott értéked egy projekt során?

Elsősorban funkcionalitásra törekszem, hiszen a kis lakásokban ez nélkülözhetetlen szempont. Olyan termékeket ajánlok az ügyfeleimnek, amik ennek maximálisan megfelelnek, de emellett illeszkednek a megálmodott koncepcióba is. Az én ügyfeleimnél ugyanis legtöbbször nem a nulláról indulunk, hanem a meglévő bútorokkal kell kombinálni az újakat.

Mi az, amire büszke vagy?

Az ügyfeleim visszajelzéseire, ilyen volt-ilyen lett fotóira vagyok a legbüszkébb, amiket elküldenek nekem, de ezek a fotók nem publikusak :)

A Paneltündér - Székely Kriszti eddigi blogbejegyzései

Keresés