Lakberendezés Blog Címkék: "Trend" - DODO | Designban Otthon

Lakberendezés blog

A 2023-as lakberendezési trendeket az elmúlt évek átalakult helyzete okozta térrendezési irányzatok továbbra is befolyásolják majd, de tartalmazni fognak új, szokatlan kombinációkat is.
  • 8 perc olvasási idő
Ahogy minden évnek, úgy minden évszaknak is megvannak a maga lakberendezési trendjei. Míg a tavaszt az újjászületés, a nyarat a mozgalmasság, a vidámság jellemzi, addig az őszt a lelassulás, a fel-felbukkanó melankólia övezi. De vajon mi jellemzi a 2021 téli lakberendezési trendeket? Cikkünkből kiderül!
  • 6 perc olvasási idő
Minden évnek megvannak a maga trendjei, amelyeket követve és a saját ízlésünkkel vegyítve praktikus és menő otthont teremthetünk magunknak, arról nem is beszélve, hogy így belevihetünk egy kis fűszert a mindennapokba. 2022 lakberendezési trendjeivel sincs egy másképp, amiben többek között megjelenik a fenntarthatóság vagy éppen a modern retró stílus is, de a covid okozta funkcionalitás is helyet kap! Nézzük!
  • 9 perc olvasási idő
Aki picit is követi a trendeket, az tudhatja, hogy minden évben van egy (esetleg két) szín, amelyet az adott év Pantone színének választanak. Ezek az árnyalatok aztán meghatározzák a tendenciákat és a stílusirányzatokat, amiket abban az évben követni fognak az “alkotók”. Cikkünkben összegyűjtöttük az elmúlt évek színeit, amelyekből könnyedén inspirálódhattok is!
  • 10 perc olvasási idő

Keresés