2018. március. 14.

Hogyan lehet mindössze 70 négyzetméteren álomszerű otthont kialakítani? Egyáltalán: hogyan lehet modern frissességet csempészni egy középkori városrészbe? Most minden kérdésre választ adunk!

A gyönyörű Várnegyed évente több ezer látogatót vonz. A környéken található Dísz tér patinás házai egyes szeleteikben még a gótikus építészetet rejtik magukban. E házak valódi ékszeresládikák, amelyek a történelem minden szépségét és eleganciáját magukon viselik.

Ezek egyikében található az a luxuslakás, amelynek befektetője 70 négyzetméteren vállalkozott arra, hogy felhőtlenné varázsolja bérlői mindennapjait.

Ezúttal exkluzív betekintést nyerhettük ebbe a páratlan otthonba: nézzünk körbe!

disz-ter-luxuslakas

A lakásban feltüntetett DODO HOME termékek: 

A küszöböt átlépve letisztultság és elegancia fogad. A tükörsima padló- és falfelület szinte tündököl a minimál körlámpa fényében. A tér képzelt folytatását nyújtja a szolid Espejo tükör, mely bájos kiegészítője környezetének.

disz-ter-luxuslakas

A lakásban feltüntetett DODO HOME termékek: 

Az előszobában található lakkozott faliszekrény kijelöli a lakás domináns színeit: a cappuccino barnát, a fehéret, valamint az ezüstöt. A színek hosszanti irányú játéka vezet el a modern, valamint a skandináv stílus jegyeit egyesítő étkező-konyhába.

disz-ter-luxuslakas

Az időtlen fekete Scania székek ellensúlyozzák a meghatározó árnyalatok monotonitását. A designtörténeti jelentőségű székek a stabilitás és a kortalan szépség szimbólumai. A velük egy bútorcsaládba tartozó 120 centiméteres étkezőasztal nemcsak a székekhez alkalmazkodik kiválóan, hanem fehér, lakkozott lapja a beépített szekrényekhez is tökéletes passzol.

A felhőszerűen lebegő Galante üveg-króm függőlámpa kielégítő fényt kölcsönöz az étkezések számára, ráadásul a konyhapultot is hibátlanul megvilágítja.

disz-ter-luxuslakasAz ezüst és barna színekben játszó virágmintás falfelület harmonikus párbeszédbe elegyedik az azonos színekben játszó szemközti nappalival. A masszív bőrkanapé megalapozza a kényelmes időtöltést, valamint a kellemes beszélgetéseknek is helyet ad.

A virágos fal bohém beütését a geometrikus Giant dohányzóasztal ellensúlyozza. A nappali éke igazi formatervezési műremek, mely – számunkra legalábbis biztosan – emlékezetes és unikális választás volt.

disz-ter-luxuslakas

A lakásban feltüntetett DODO HOME termékek:

A két bútor esetleges zömökségét oldja fel a Nordic TV szekrény, mely kecses kialakításával a helyiség frissességet nyújtó pontja – csakúgy, mint a szintén könnyed, vászonernyős állólámpa.

disz-ter-luxulakas

A lakásban feltüntetett DODO HOME termékek:

Az előszobából nyíló hálószoba mintha a mellette lévő nappali inverze lenne: a fehér, légies Manhattan komóddal szemben hívogató bőrtámlás ágy terül el.

Ismét kiemelendőnek tartjuk a fehér és cappuccino barna kellemes játékát egymással, amelyet a markáns fekete váza, valamint ajtófélfák remekül megtörnek.

disz-ter-luxulakas

A lakásban feltüntetett DODO HOME termékek:

A lakás ablakai egyik oldalon a Dísz térre, míg másik oldalon az idilli belső kertre néznek. Utóbbit egy lebilincselő átriumos átjárón keresztül közelíthetjük meg. A kertben húzódó több évszázados fal felett a Vár sziluettje rajzolódik ki – ez aztán a királyi panoráma!

disz-ter-luxuslakas

A tulajdonostól ráadásul azt is megtudtuk, hogy a lakás kiadó és tárt karokkal várja a beköltözni vágyókat. Bárkié is legyen a lakás kulcsa, egy unikális otthonnal fog gazdagodni!

Szólj hozzá!


Hasonló cikkek: Lakberendezés Blog

DODO arcai: Pók Enikő, a cserfes, art déco mániás belsőépítész
DODO arcai: Pók Enikő, a cserfes, art déco mániás belsőépítész

2019. augusztus. 23.

DODO arcai sorozatunk következő részében a rendkívül vidám és tehetséges belsőépítészt, Pók Enikőt mutatjuk be, aki egy igazán csillogó lakberendezési stílusért van oda, és nem mellesleg nagyon sok szuper munka van már a háta mögött. Ismerjétek meg!

Tovább olvasok →

A 10 legjobb magyar lakberendezési blog - DODO szubjektív
A 10 legjobb magyar lakberendezési blog - DODO szubjektív

2019. július. 30.

Ha lakberendezésről van szó, akkor az inspiráció az egyik legfontosabb dolog. Ehhez gyűjtöttük össze nektek a 10 kedvenc lakberendezés blogunkat. Érdemes egy pillantást vetned rájuk, ha ötleteket merítenél és akkor is ha csak legeltetnéd a szemed.

Tovább olvasok →

Szállítási díjak és feltételek

Termékeinket házhozszállítással juttatjuk el hozzád. A kisebb csomagokat a GLS futárszolgálat, a nehezebb csomagokat a Gebrüder Weiss vagy a Trans-o-Flex szállítja ki az általad megadott címre. Az utánvétes csomagokat az átvételkor tudod kifizetni.

A kiszállításról a futárszolgálat SMS és email értesítést küld a kiszállítást megelőzően. A kiszállítás pontos időpontját ezután lehet egyeztetni velük.

A webshopunk a kosárba rakott termékek összesített súlya alapján felajánlja neked az elérhető szállítási módokat és kiírja a pontos szállítási költséget.

A nagyobb súlyú megrendelések esetén választhatod a Prémium kiszállítást, hogy a csomagodat az emeletre vagy a rendeltetési helyére szállítsa a futár. Ilyenkor ketten mennek a teherautóval és a csomagot a rendeltetési helyére viszik, amennyiben az könnyen megközelíthető.

Szállítási díjaink az alábbiak: 

Rendelés összsúlya

Szállítási díj

0 - 5 kg 1.190 Ft
5 - 10 kg 1.690 Ft
10 - 40 kg 2.490 Ft
40 - 200 kg 5.990 Ft
40 - 200 kg (Prémium) 7.990 Ft
200 kg felett 8.990 Ft
200 kg felett (Prémium) 11.990 Ft

500.000 Ft feletti megrendelés esetén a szállítási költség mindig ingyenes!

Jelenleg csak Magyarország területén belüli kiszállítást tudunk vállalni. Amennyiben máshová szeretnél rendelni, akkor lépj velünk kapcsolatba itt.

Személyes átvételre jelenleg nincs lehetőség.