2017. december. 12.

Szeretnéd ügyfeleidet kellemes környezetben fogadni, ahol kibontakoztathatod kifinomult stílusérzéked? Ezek az impozáns berendezések inspirációként szolgálhatnak ahhoz, hogy királynőként tündökölhess az irodádban!

Egy pasztell árnyalatú nappali, egy klasszikus bútorozású étkező vagy egy rikító színekben tündöklő hálószoba mind lakójuk ízlését tükrözik.

Ám az enteriőr különösen fontos lehet, ha otthoni irodát szeretnél kialakítani, hiszen bútoraidnak nemcsak napjaidat kell kellemessé és kényelmessé varázsolnia, hanem ügyfeleid számára is meg kell mutatnia egyéniséged, kiforrott ízlésvilágod. És nem utolsó sorban hozzá kell segítsenek a sikeres üzletkötésekhez!

Egymással megférő ellentétek

A modern stílus kedvelői számára kiváló választásnak bizonyulhat a műanyag és a bőr elegyítése. A kemény felületek a gyors és eredményes munkát serkenthetik, míg a kényelmes fotelek a nyugodt beszélgetésekhez készítik elő a terepet. Néhány meghökkentő dizájner darabbal egy perc alatt leveheted lábáról az ügyfeled.

9 Sikkes Dolgozószoba Tündökl És Ers Nknek

Vintage kísérletezés

Nemcsak az életben, de a munkádban is szeretsz kísérletezni? Őrzöd a múlt értékeit, de a jövődért is teszel? Akkor a vintage stílust neked találták ki! Bátran vegyítsd a friss és kopottasnak ható darabokat! A tiszteletet árasztó eklektikus hangulatot hideg színekkel teheted békésebbé. Ráadásul a vízhatású árnyalatok állítólag a stresszt is könnyebben eloszlatják!

9 Sikkes Dolgozószoba Tündökl És Ers Nknek

Játékos életerő

Keverd az anyagokat és színeket, hogy az irodád ugyanazt az energikusságot sugározza, amit te is a mindennapjaid során! A homogén színvilágot megtörő élénkebb bútordarabok kiválóan keretezik a szobát és tágítják a látómezőt. Csak ennyi kell ahhoz, hogy a borongósabb napokon is tündökölj!

9 Sikkes Dolgozószoba Tündökl És Ers Nknek

Fekete fennköltség

Fekete bőr, fekete fa, világító fehér falak az erőt és komolyságot sugárzó környezet megalapozza a higgadt döntéseket. A súlyosnak ható bútorok határozottságot sugallnak, miközben néhány apró dekoráció és a tágas ablakok feloldják a tér ridegségét.

9 Sikkes Dolgozószoba Tündökl És Ers Nknek

Inspiráló levélerdő

Kutatások bizonyítják, hogy az irodában elhelyezett növények serkentik a produktivitást és vidámabbá tesznek. Játszin kitöltheted velük a szobát, ha nincs sok dísztárgyad, hiszen nem teszik zsúfolttá a helyiséget. A zöld levelekhez kiválóan passzolnak a fa bútorok, legyen az a sötétebb mahagóni vagy a világosabb bükk.

9 Sikkes Dolgozószoba Tündökl És Ers Nknek

Fát a középpontba

A tömör fa asztal kiválóan funkcionálhat irodád központi elemeként. Habár az egyszerű, díszítetlen bútor uralja a teret, mégsem követel magának a szükségesnél nagyobb figyelmet, így kiemelt hangsúly helyeződhet a dekorációra. Fesd világos kék, zöld vagy sárga színre a falakat, amiken aztán fergetegesen mutathatnak képeid!

9 Sikkes Dolgozószoba Tündökl És Ers Nknek

A hívogató karfa

Ki mondta, hogy kizárólag gurulós irodai széked lehet? A maximális kényelmet párnázott székek, fotelek ugyanúgy biztosíthatják. Mikroszálas huzatukkal a ‘60-as évek bútorainak komolyságát és enyhe huncutságát testesíthetik meg, ugyanakkor lábaik barokkos, de akár modern, letisztult stílust is megidézhetnek. Érdemes a szürke árnyalatait élénkebb színekkel, így a rózsaszínnel vagy a kanárisárgával ötvözni, hogy teljes legyen a csábítás!

9 Sikkes Dolgozószoba Tündökl És Ers Nknek

Romantikus kifinomultság

Bézs és mályva szín helyenként arannyal körítve, kellemes hullámzás, illatos virágok: ezekből állhat össze a finom elegancia képviselőinek tökéletes munkakörnyezete. Voksolhatsz a pazarabb díszítésű enteriőrre, de visszafogottabb dekorációval is elérheted a kívánt benyomást. Legyen az egy lámpa, egy csillár vagy egy ülőbútor, bármilyen teret kicsinosíthatsz csipkézett motívumokkal.

9 Sikkes Dolgozószoba Tündökl És Ers Nknek

Skandináv letisztultság

A skandináv minimalizmusra jellemzőek az organikus anyagok, a praktikus bútorok és a tört színek. Az egyszerűség inkább meghitt, mintsem puritán hangulatot áraszt, míg a könnyed műanyaggal kombinált fa szellős hatást kelt. Ha már eleged van a számos funkciótlan tárgyból, a skandináv stílust neked szánták: minden elemnek megvan a pontos rendeltetése. E rendezettség ráadásul gondolataid összeszedésében is segíthet!

9 Sikkes Dolgozószoba Tündökl És Ers Nknek

Látod, kevés is elég ahhoz, hogy elkápráztasd a környezeted és kiteljesedhess a munkakörnyezetedben. Egy sikeres nőnek ez pedig igenis jár!

Szólj hozzá!


Hasonló cikkek: Lakberendezés Blog

DODO arcai: Pók Enikő, a cserfes, art déco mániás belsőépítész
DODO arcai: Pók Enikő, a cserfes, art déco mániás belsőépítész

2019. augusztus. 23.

DODO arcai sorozatunk következő részében a rendkívül vidám és tehetséges belsőépítészt, Pók Enikőt mutatjuk be, aki egy igazán csillogó lakberendezési stílusért van oda, és nem mellesleg nagyon sok szuper munka van már a háta mögött. Ismerjétek meg!

Tovább olvasok →

A 10 legjobb magyar lakberendezési blog - DODO szubjektív
A 10 legjobb magyar lakberendezési blog - DODO szubjektív

2019. július. 30.

Ha lakberendezésről van szó, akkor az inspiráció az egyik legfontosabb dolog. Ehhez gyűjtöttük össze nektek a 10 kedvenc lakberendezés blogunkat. Érdemes egy pillantást vetned rájuk, ha ötleteket merítenél és akkor is ha csak legeltetnéd a szemed.

Tovább olvasok →

Szállítási díjak és feltételek

Termékeinket házhozszállítással juttatjuk el hozzád. A kisebb csomagokat a GLS futárszolgálat, a nehezebb csomagokat a Gebrüder Weiss vagy a Trans-o-Flex szállítja ki az általad megadott címre. Az utánvétes csomagokat az átvételkor tudod kifizetni.

A kiszállításról a futárszolgálat SMS és email értesítést küld a kiszállítást megelőzően. A kiszállítás pontos időpontját ezután lehet egyeztetni velük.

A webshopunk a kosárba rakott termékek összesített súlya alapján felajánlja neked az elérhető szállítási módokat és kiírja a pontos szállítási költséget.

A nagyobb súlyú megrendelések esetén választhatod a Prémium kiszállítást, hogy a csomagodat az emeletre vagy a rendeltetési helyére szállítsa a futár. Ilyenkor ketten mennek a teherautóval és a csomagot a rendeltetési helyére viszik, amennyiben az könnyen megközelíthető.

Szállítási díjaink az alábbiak: 

Rendelés összsúlya

Szállítási díj

0 - 5 kg 1.190 Ft
5 - 10 kg 1.690 Ft
10 - 40 kg 2.490 Ft
40 - 200 kg 5.990 Ft
40 - 200 kg (Prémium) 7.990 Ft
200 kg felett 8.990 Ft
200 kg felett (Prémium) 11.990 Ft

500.000 Ft feletti megrendelés esetén a szállítási költség mindig ingyenes!

Jelenleg csak Magyarország területén belüli kiszállítást tudunk vállalni. Amennyiben máshová szeretnél rendelni, akkor lépj velünk kapcsolatba itt.

Személyes átvételre jelenleg nincs lehetőség.