9 sikkes dolgozószoba tündöklő és erős nőknek - DODO | Designban Otthon

9 sikkes dolgozószoba tündöklő és erős nőknek

Szeretnéd ügyfeleidet kellemes környezetben fogadni, ahol kibontakoztathatod kifinomult stílusérzéked? Ezek az impozáns berendezések inspirációként szolgálhatnak ahhoz, hogy királynőként tündökölhess az irodádban!

Egy pasztell árnyalatú nappali, egy klasszikus bútorozású étkező vagy egy rikító színekben tündöklő hálószoba mind lakójuk ízlését tükrözik.

Ám az enteriőr különösen fontos lehet, ha otthoni irodát szeretnél kialakítani, hiszen bútoraidnak nemcsak napjaidat kell kellemessé és kényelmessé varázsolnia, hanem ügyfeleid számára is meg kell mutatnia egyéniséged, kiforrott ízlésvilágod. És nem utolsó sorban hozzá kell segítsenek a sikeres üzletkötésekhez!

Egymással megférő ellentétek

A modern stíluskedvelői számára kiváló választásnak bizonyulhat a műanyag és a bőr elegyítése. A kemény felületek a gyors és eredményes munkát serkenthetik, míg a kényelmes fotelek a nyugodt beszélgetésekhez készítik elő a terepet. Néhány meghökkentő dizájner darabbal, például csodálatos puffokkal egy perc alatt leveheted lábáról az ügyfeled.

9 Sikkes Dolgozószoba Tündökl És Ers Nknek

Vintage kísérletezés

Nemcsak az életben, de a munkádban is szeretsz kísérletezni? Őrzöd a múlt értékeit, de a jövődért is teszel? Akkor a vintage stílustneked találták ki! Bátran vegyítsd a friss és kopottasnak ható darabokat! A tiszteletet árasztó eklektikus hangulatot hideg színekkel teheted békésebbé. Ráadásul a vízhatású árnyalatok állítólag a stresszt is könnyebben eloszlatják!

9 Sikkes Dolgozószoba Tündökl És Ers Nknek

Játékos életerő

Keverd az anyagokat és színeket, hogy az irodád ugyanazt az energikusságot sugározza, amit te is a mindennapjaid során! A homogén színvilágot megtörő élénkebb bútordarabok kiválóan keretezik a szobát és tágítják a látómezőt. Csak ennyi kell ahhoz, hogy a borongósabb napokon is tündökölj!

9 Sikkes Dolgozószoba Tündökl És Ers Nknek

Fekete fennköltség

Fekete bőr, fekete fa, világító fehér falak az erőt és komolyságot sugárzó környezet megalapozza a higgadt döntéseket. A súlyosnak ható bútorok határozottságot sugallnak, miközben néhány apró dekoráció, például egy dísztál és a tágas ablakok feloldják a tér ridegségét.

9 Sikkes Dolgozószoba Tündökl És Ers Nknek

Inspiráló levélerdő

Kutatások bizonyítják, hogy az irodában elhelyezett növények serkentik a produktivitást és vidámabbá tesznek. Játszin kitöltheted velük a szobát, ha nincs sok dísztárgyad, hiszen nem teszik zsúfolttá a helyiséget. A zöld levelekhez kiválóan passzolnak a fa bútorok, legyen az a sötétebb mahagóni vagy a világosabb bükk.

9 Sikkes Dolgozószoba Tündökl És Ers Nknek

Fát a középpontba

A tömör fa asztal kiválóan funkcionálhat irodád központi elemeként. Habár az egyszerű, díszítetlen bútor uralja a teret, mégsem követel magának a szükségesnél nagyobb figyelmet, így kiemelt hangsúly helyeződhet a dekorációra. Fesd világos kék, zöld vagy sárga színre a falakat, amiken aztán fergetegesen mutathatnak képeid!

9 Sikkes Dolgozószoba Tündökl És Ers Nknek

A hívogató karfa

Ki mondta, hogy kizárólag gurulós irodai széked lehet? A maximális kényelmet párnázott székek, fotelek ugyanúgy biztosíthatják. Mikroszálas huzatukkal a ‘60-as évek bútorainak komolyságát és enyhe huncutságát testesíthetik meg, ugyanakkor lábaik barokkos, de akár modern, letisztult stílust is megidézhetnek. Érdemes a szürke árnyalatait élénkebb színekkel, így a rózsaszínnel vagy a kanárisárgával ötvözni, hogy teljes legyen a csábítás!

9 Sikkes Dolgozószoba Tündökl És Ers Nknek

Romantikus kifinomultság

Bézs és mályva szín helyenként arannyal körítve, kellemes hullámzás, illatos virágok: ezekből állhat össze a finom elegancia képviselőinek tökéletes munkakörnyezete. Voksolhatsz a pazarabb díszítésű enteriőrre, de visszafogottabb dekorációval is elérheted a kívánt benyomást. Legyen az egy lámpa, egy csillár vagy egy ülőpad, bármilyen teret kicsinosíthatsz csipkézett motívumokkal.

9 Sikkes Dolgozószoba Tündökl És Ers Nknek

Skandináv letisztultság

A skandináv minimalizmusra jellemzőek az organikus anyagok, a praktikus bútorok és a tört színek. Az egyszerűség inkább meghitt, mintsem puritán hangulatot áraszt, míg a könnyed műanyaggal kombinált fa szellős hatást kelt. Ha már eleged van a számos funkciótlan tárgyból, a skandináv stílustneked szánták: minden elemnek megvan a pontos rendeltetése. E rendezettség ráadásul gondolataid összeszedésében is segíthet!

9 Sikkes Dolgozószoba Tündökl És Ers Nknek

Látod, kevés is elég ahhoz, hogy elkápráztasd a környezeted és kiteljesedhess a munkakörnyezetedben. Egy sikeres nőnek ez pedig igenis jár!

Keresés