A DODO top 10 étkezőszéke - DODO | Designban Otthon

A DODO top 10 étkezőszéke

Az étkező minden családban központi szerepet tölt be. A megfelelő étkezőasztal mellett épp olyan fontosak a kényelmes étkezőszékek is. Kialakításukkal, színükkel, anyagaikkal hozzájárulnak a komfortérzethez és a designhoz egyaránt.

Most a top 10 DODO-s étkezőszék kerül “terítékre”, hogy neked is ötleteket adjunk abban, hogy milyen irányba érdemes akkor elindulnod, ha új étkezőszékek beszerzését tervezed. Nézzük!

MODERN BAROCK szék

A MODERN BAROCK szék azon látványos bútordarabok egyike, amelyek figyelemfelkeltőek, de mégsem harsányak, vagy hivalkodóak. A rozsdamentes acél lábak, amelyeket magasfényűre políroztak könnyedén támasztják alá a puhára párnázott bársony ülőfelületet és támlát. Elegáns megjelenésével remekül mutat a MODERN BAROCK étkezőasztal mellett, ékességévé válva a modern és klasszikus étkezőknek és konyháknak. Jól érvényesül a glamour stílusban, a modern/minimál stílusban és a vintage/country stílusban is.

Még több infóért kattints ide!

TURIN kék karfás szék

A TURIN kék karfás szék jellegzetessége az elegáns bársony huzat, amelyhez markáns fekete fémlábakat álmodtak meg a tervezői. A kék karfás szék ülése a fotel kényelmével szolgál végtelen komfortérzetet biztosítva a számodra. A minőségi kárpitozásnak, a dekoratív varrásnak és a maszkulin fémlábaknak köszönhetően ez az ülőalkalmatosság bármely stílusirányzattal könnyedén párosítható.

Még több infóért kattints ide!

SCANDINAVIA retro rózsaszín szék

Neked is lehetne egy olyan modern klasszikus az étkezőben, mint amilyen ez a szék. A SCANDINAVIA székeket az 50-es években az azóta ikonikussá vált Eames DSW étkezőszékek inspirálták. Sikerüket annak köszönhetik, hogy olyan kényelmesre és ergonomikus kialakításúra tervezték, ami akkor még nem volt jellemző az étkező székekre. A skandináv stílus időtálló designja még évtizedek múlva is érvényesülni fog.

Még több infóért kattints ide!

MAKASSAR rózsafa szék

A MAKASSAR rózsafa szék olyan, mint egy igazi kincs. Strapabíró, természetes, időtálló, ami annak köszönhető, hogy tömör indiai rózsafából készül középbarna színű pácolással. Ezzel az eljárással sikeresen megőrizte a fa naturális szépségét, miközben garantálja az egyediséget is, hiszen nincs két egyforma belőle. Olyan tömör és nehéz bútor, ami erőt és kiegyensúlyozottságot sugároz. Jól illik minden modern, minimalista és skandináv típusú beltérbe, de a mediterrán otthonoknak is remek eleme lehet.

Még több infóért kattints ide!

EUPHORIA szürke bársony szék

Az EUPHORIA szék dekoratív és komfortos megoldást jelenthet akár az étkezőbe, akár a dolgozószobába is. Mustársárga steppelt bársony huzata miatt bármilyen más színhez egyszerűen társíthatod. Elegáns megjelenése miatt jól érvényesül a retró, a modern és a skandináv terekben, de nem fog kilógni a sorból a loft/indusztriális stílus esetén sem.

Még több infóért kattints ide!

DUTCH COMFORT bordó karfás szék

A DUTCH COMFORT taupe karfás székkel te is egy újragondolt retró hatást érvényesíthetsz az otthonodban! A párnázott ülőalkalmatosság, amit csillogó bársonyból készítettek egy fotel kényelmével szolgál. Az elegáns bútor stabilitását a hangsúlyos fekete, fémből készült minimál lábak biztosítják. A holland kényelem ihlette karfás szék tökéletesen passzol számos enteriőrbe, akár a nappaliba, akár a hálószobába de a dolgozószobába is, ahol megkönnyítheti - de legalábbis kényelmessé teheti - a home office feladatait.

Még több infóért kattints ide!

LOFT türkiz karfás szék

Ha mindig egy egyszerű és ergonomikus székre vágytál, akkor a LOFT karfás szék a te otthonodból sem hiányozhat! Letisztultsága, modernitása, kecsessége azonnal magával ragad. Bársonyból készült mély, párnázott ülőfelülete olyan kényelmes és ergonomikus, hogy ha egyszer beleülsz, nem is akarsz majd kiszállni belőle. A szék eleve elegáns megjelenését tovább fokozzák a hosszú fekete lábai. Nagyon jól mutat a modern, a loft, de akár vintage stílusú otthonokban, irodákban is. A terméket elérheted kínálatunkban ezüstszürke és zöld színben is.

Még több infóért kattints ide!

ETERNITY II szürke bársony szék

Az ETERNITY szék az étkező és a konyha jellegzetes és kényelmes kiegészítője lehet. Szürke bársony borítása világosabb környezetben érvénysül a legjobban, hiszen szépen törik meg rajta a fény. Lábai mérsékelten ipari hatást keltenek, ennek ellenére azonban bátran beilleszthető egy retro vagy egy skandináv stílusú ebédlőbe is. Különleges formatervezése miatt kifejezetten kényelmes, előnye, hogy az ülőfelülete 180 fokban elfordítható.

Még több infóért kattints ide!

PARIS sárga bársony szék

A PARIS székkel a konyhád vagy étkeződ hangulatát pillanatok alatt felrázhatod. A felületét bársonyos, mustársárga huzat fedi, amit dekoratív steppelés díszít. A karcsú fekete lábakon található arany díszítés garantálja, hogy a glamour és a retro stílus kedvelői azonnal beleszeressenek. A széket magasfokú kényelem és kiváló minőség jellemzi. Még több infóért kattints ide! Az étkezőszékek kiválasztásánál is számos szempontot kell figyelembe venned, hogy a legjobb döntést tudd meghozni.

Még több infóért kattints ide!

IMPERIAL vintage szürke fémvázas szék

Az IMPERIAL vintage szürke fémvázas szék olyan, mint egy modern trón. Követi a 20. század eleji formavilágot, egyúttal szimbolizálva a hagyományok tiszteletét, míg a szigorú fémváz a kortárs törekvések követését és a letisztult eleganciát jelképezi. Stabil, időtálló, tiszteletet parancsoló darab, amihez a vintage hatásnak köszönhetően igazi nosztalgikus, kopottas motívumokkal megalkotott minőségi bútorszövetet álmodtak meg a tervezők.

Még több infóért kattints ide!

Bízunk abban, hogy a Top 10 DODO-s étkezőszék között ott van az, amelyik azonnal elnyerte a tetszésedet és megfelel az elvárásaidnak!

Keresés