Berendeztük Magyarósi Csaba otthonát! - DODO | Designban Otthon

Berendeztük Magyarósi Csaba otthonát!

A szemfülesek már láthatták, hogy Magyarósi Csaba DODO-s bútorokkal varázsolta újjá belvárosi lakásuk nappaliját!

Biztosan sokaknak ismerősen cseng Magyarósi Csaba neve, ugyanis a hazai YouTube közösség egyik kiemelkedő alakja, aki számtalan érdekes, aktuális témában készít videókat. Csabával tavaly sodort össze minket az élet, amikor nagy örömünkre csupa-csupa DODO-s bútort nézett ki nappalijuk átalakításához és berendezéséhez. 

Azonnal látszódott, hogy Csaba és Dóra kreatív személyisége tükröződni fog otthonukban is, ugyanis színekben és anyagokban is izgalmas termékeket választottak ki lakberendezőjük segítségével. A végeredmény pedig magáért beszél! :)

Természetesen muszáj volt a saját szemünkkel is látni, hogyan mutatnak ezek az önmagukban is nagyon látványos bútorok, így meglátogattuk őket. Erről 2 videó is készült, az egyik Csaba csatornájára, a másik pedig a DODO YouTube csatornájára. Íme:

Magyarósi Csaba videója az új nappalijáról

Meglátogattuk Dórát és Magyarósi Csabát az otthonukban!

Szerintünk nagyon különleges és látványos lett az új nappali. Sikerült belevinniük a saját stílusukat és még korábban összegyűjtött rengeteg bika és hal dísztárgynak is meglett a helye. Így a régi és az új elemek tökéletes összhangban alkotják ezt a már-már eklektikus stílusú otthont!

DODO Magyarósi Csaba

Érdekel a gyönyörű COZY VELVET kék bársony kanapé? És a robosztus PROMETHEUS étkezőasztal? Kattints és nézd meg a Magyarósi Csaba inspirálta kollekciónkat!

Mit kell tudni Magyarósi Csabáról?

Magyarósi Csaba videóblogger és szerkesztő, a hazai YouTube alkotók egyik legismertebb videósa. YouTube tevékenységét 2006-ban kezdte meg, azóta pedig folyamatosan készülnek videói hasznos, érdekes és aktuális témákról, mint például technológiai innovációk, elektronikai eszközök, kulturális kincsek, magyar ételek és italok, mobilotthonok, a koronavírus és sok más izgalmas témakörben. Ezek mellett pedig 2012-ben indította el utazós vlogsorozatát is.

Csaba YouTube csatornájának jelenleg több, mint 357.000 feliratkozója van, videóin  összesen közel 100.000 milliós megtekintés van, ami hatalmas nézettségnek számít magyar YouTube berkekben. 

Magyarósi Csabát ezeken a csatornákon követketed:

Keresés