A DODO bútorai a S/ALON BUDAPEST 2022 Lakástrend Kiállításon is hódíta - DODO | Designban Otthon

A DODO bútorai a S/ALON BUDAPEST 2022 Lakástrend Kiállításon is hódítanak!

A S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállítás a legnagyobb hazai enteriőrdesign esemény, 2022-ben pedig több tervező, illetve lakberendező is a DODO termékeit állította ki. Ez óriási megtiszteltetés és büszkeség a számunkra, mutatjuk, hogy kik és mit választottak tőlünk!

Mi a S/ALON BUDAPEST?

A S/ALON BUDAPEST nemcsak a lakberendezés területén, hanem általánosan is Magyarország egyik legsikeresebb, legnívósabb rendezvénye. Minden év szeptemberében kerül megrendezésre, ahol három napon át komplett enteriőröket, helyiségeket, inspirációkat, innovációkat találhatunk a legújabb trendeknek, kortalan klasszikusoknak megfelelően.

Merész formák, színek és kialakítások labirintusában csodálhatjuk meg a következő tendenciáknak megfelelő bútorokat és kiegészítőket, illetve olyan ötleteket és megoldásokat, amelyeket otthonunkba, vagy irodánkba is beépíthetünk.

Nagy hazai és nemzetközi márkák, cégek, műhelyek és tervezők, lakberendezők, belsőépítészek jelennek meg, hogy a saját látásmódjuk, ízlésük és trendkövetésük alapján bemutassák magukat, brandjüket és termékeiket.

Idén is a Papp László Budapest Sportaréna (1143 Budapest, Stefánia út 2.) ad helyet a S/ALON BUDAPEST-nek, ahol szeptember 23-25. között, közel 8000 négyzetméteren lehet megtekinteni az installációkat 10 és 18 óra között.

A S/ALON idei témája a hipnagógia, ami az ébrenlét és az alvás közötti átmeneti állapotot jelenti. Ezt az állapotot kellett megjeleníteni a tervezőknek a saját elképzeléseik alapján, a bútoroktól elkezdve egészen a falakig.

Ide kattintva eléred a S/ALON hivatalos weboldalát!

2022-ben a DODO bútorai is láthatóak a S/ALON BUDAPESTEN!

Természetesen mi már több alkalommal is kilátogattunk a S/ALON-ra, de a bútoraink most először láthatóak az enteriőrökben. Mivel ez egy tényleg nagyon sokszínű, látványos és népszerű esemény a szakma, illetve a lakberendezés szerelmesei körében is, ezért is akkora öröm egy ilyen kiállításon az ott megjelenő márkák között lenni.

Nem saját installációval, hanem tervezők enteriőrjeiben mutatjuk meg bútorainkat a 2022-es S/ALON-on. Szőke Zsaklin és Csapó Gabriella lakberendező, illetve a Palatinus Fürdőszobaszalon standjánál lehet megtalálni minket. Ők választották ki azokat a bútorokat és kiegészítőket tőlünk, amelyek tökéletesen beleillenek az általuk megálmodott összeállításokba. Mutatjuk is, hogy ki milyen darabot választott tőlünk! :)

Szőke Zsaklin lakberendező (Zsaklin Interior Design)

Zsaklinnal már több ponton is dolgoztunk együtt, és a DODO Tervező keresőben is megtalálható a profilja sok más lakberendezővel, tervezővel és belsőépítésszel együtt. Szerepelt már a DODO YouTube csatornáján, készült közös cikk a DODO blogra, és most a S/ALON keretei között is együttműködünk.

Ide kattintva eléred Zsaklin partnerprofilját!

Ahogy az alábbi fotókon is látszik, Zsaklin csajos, glamour stílusú világot képzelt el a S/ALON-ra, amit a 31/C standnál lehet megnézni.

Most pedig mutatjuk, hogy Zsaklin mely termékeket választotta tőlünk!

GILIOLA bársony kagyló fotel

A csajos, modern és glamour stílus kedvelőinek egyik kedvenc darabja, hiszen a kagyló fotelek már önmagukban is nagyon jól néznek ki mutatós formaviláguk miatt. Több színben is elérhető, van belőle kanapé és fotel is, utóbbi pedig bemutatótermünkben is látható.

Kattints ide a GILIOLA termékekért!

PAVLINA mályvaszínű tárolós ülőpad

A PAVLINA ülőpadokból több szín és méret is kiválasztásra került, Zsaklin a mályva és bézs mellett döntött. Mindkettőből van egy és kétszemélyes verzió is (illetve ülőke, amit lejjebb megtalálsz), és mindegyikből látható egy-egy darab Zsaklin S/ALON enteriőrjében.

Kattints ide a PAVLINA termékekért!

PAVLINA bézs tárolós egyszemélyes ülőpad

A PAVLINA bézs egyszemélyes verziója, ami a többi PAVLINA bútorral együtt a legnépszerűbb termékeink közé tartozik.

Kattints ide a PAVLINA termékekért!

BOLZANO kerek fehér márvány hatású étkezőasztal

Ez az asztal egy kifutó termék nálunk, de a bemutatótermünkből még megvásárolható az utolsó darab. Az arany lábakhoz remekül illik ez a márvány borítású asztallap, hiszen ad neki egy kis extra eleganciát.

Kattints ide a BOLZANO étkezőasztalért!

KESAR II arany acél dohányzóasztal

A KESAR dohányzóasztalka erősíti a lágy kerekded világot, amit Zsaklin megálmodott. Az bézs asztallapon van még egy extra kör minta, ami visszafogottan dobja fel ezt a bájos kis asztalkát.

Kattints ide a KESAR II arany dohányzóasztalért!

BOLZANO fehér és fekete MDF bárasztal

A BOLZANO arany lábú étkezőasztalhoz hasonlóan ebből is a bemutatótermünkben található meg az utolsó darab. Ugyanabból a márvány hatású lapból készült, csak ez esetben fekete lábbal van kiegészítve. Az arany bútorok között pedig így biztosít egy karakteres látványt.

Kattints ide a BOLZANO bárasztalért!

LEAF arany dohányzóasztal

Ez egy igazi látványos, kreatív kivitelezésű darab, amivel könnyedén extrává teheted a teret. Remekül illik a többi kerekded formához, amit Zsaklin választott, hiszen ad némi fűszert az összképnek. 

Kattints ide a LEAF arany dohányzóasztalért!

PAVLINA bézs tárolós ülőke

Az ülőpadok mellett Zsaklin egy PAVLINA ülőkére is letette a voksát, amit rózsaszínben egyébként nálunk is meg lehet nézni a bemutatóteremben. Egy kifejezetten csinos, formás kis ülőkéről van szó, aminek a teteje levehető, így tároló funkcióval is rendelkezik.

Kattints ide a PAVLINA termékekért!

MODERN ART bézs kerek szövet szőnyeg

A MODERN ART szőnyeg koptatott felülete miatt kelt különleges hatást, hiszen így modern, glamour, de akár vintage stílusú otthonban is jól mutat. Nagyon népszerű darab, mert nemcsak esztétikus, de puha tapintású és könnyen is tisztítható.

Kattints ide a MODERN ART szőnyegért!

LEAF arany vas gyertyatartó

A LEAF gyertyatartó kimondottan feltűnő, csodaszép kiegészítő, mellyel bármelyik helyiséget díszítheted. Az üvegből és aranyszínű fémből készült gyertyatartót jellegzetes és domináns levelek díszítik.

Kattints ide a LEAF arany gyertyatartóért!

TRAY DOUBLE LEAF arany vas dísztárgy

Az előző dekorációhoz hasonló ez is egy csinos, mutatós darab, ami két falevelet ábrázol. Nagyon jól mutat világos és sötét térben is.

Kattints ide a TRAY DOUBLE LEAF dísztárgyért!

Csapó Gabi lakberendező

Gabival ez előtt még nem dolgoztunk együtt, ő nyerte meg a LOSZ Év Pályakezdő Lakberendezője 2021 díját tavaly Urban Jungle címmel. Fiatalos, trendi stílust képvisel, amit a Papp László Sportarénában Te is megnézhetsz a 29/B standnál.

Gabi enteriőrje egy rózsaszín-arany álomvilág, amiben a kerekded formák és a mutatós, designer kiegészítők voltak a középpontban.

Gabi ezeket a termékeket választotta a DODO-tól az enteriőrjéhez:

IRIDE üveg konzolasztal

Az IRIDE konzolasztalra nincsenek is elsőre szavak. Átlátszó, üveg kialakítása miatt minden szín mellett jól mutat. 100 cm hosszú üveglapját egyedi, hajtott üvegláb és egy egyszerű polc tartja az exkluzív megjelenésért.

Kattints ide az IRIDE termékekért!

LIQUID LINE arany lerakóasztal

A tündöklő LIQUID LINE lerakóasztal nappalid vagy akár hálószobád éke is lehet. Fényesen csillogó arany színe jól mutat mélykékkel és más sötét árnyalatokkal is. Extravagáns megjelenésével könnyen feldobhat egy loft, modern vagy art déco belső teret. Rendhagyó designja az olvadó fém látszatát kelti.

Kattints ide a LIQUID LINE lerakóasztalért!

ROYAL arany borhűtő

A ROYAL arany borhűtő zamatos pezsgők és borok hűtésére is egyaránt alkalmas. Méretének köszönhetően egyszerre két üveg hűtésére is megfelelően használható, de szimpla dekorációként is megállja a helyét. Az aranyozott, matt felületű kiegészítő antik görög formavilágot idéz. Igazi látványosság, ami Gabi figyelmét is felkeltette. :)

Kattints ide a ROYAL arany borhűtőért!

Palatinus Fürdőszobaszalon

A Palatinus Fürdőszobaszalon egy érdekes kombinációt alkotott, és az elmúlt évek legnépszerűbb fémjével, a rosé golddal dobta fel azt. Az exkluzív méretű hófehér kád mellé választották ezt az egyszerűnek tűnő, de annál mutatósabb asztalkát, amit közvetlenül a kád mellé helyeztek el. Náluk természetesen fürdőszoba koncepciót láthatsz, egészen pontosan a 23/A standnál.

ART DÉCO fekete és réz lerakóasztal

Az ART DECO lerakóasztal méretével és kompakt kialakításával nyerő választás kisebb és nagyobb terekbe is egyaránt. Egy igazi egyedi, mutatós darab, ami remek kiegészítője lehet egy letisztult helyiségnek. Kompakt mérete miatt könnyen illeszthető be bármilyen térbe, és használható szabadon is.

Kattints ide az ART DÉCO lerakóasztalért!

Irány a S/ALON, ha pedig ott jártál, írd meg nekünk, hogy tetszett! :) Mi pedig hozzunk a fotókat a kiállításról!

Keresés