2017. november. 16.

Az asztal az étkező lelke, ezért érdemes alaposan megfontolni, milyen gyöngyszem mellett döntesz. A tökéletes választás meghitté tudja varázsolni a romantikus étkezéseket és partnered lehet a felejthetetlen pillanatok átélésében.

Az étkező berendezésekor érdemes elsőként az asztal stílusán eltöprengened, hiszen a helyiség legmeghatározóbb darabjaként köré szerveződnek majd mindennapjaid. Ha sikerül megtalálni az ideális darabot, minden egyes étkezés ünneppé válik és talán még az ételt is finomabbnak fogod érezni!

Lélekmelengető robusztusság

A masszív fa asztalhoz válassz pasztell vagy galambszürke kiegészítőket, amik tompítják a tömör anyag robusztusságát. Ügyelj arra, hogy a székláb anyaga összhangban legyen az asztaléval. A puha, műszálas bútorok exkluzív látványt eredményeznek, míg a vaskos fa asztal természetes frissességet csempészik az étkezőbe. Már csak egy üveg ínycsiklandó bor és a lélekmelengető zene hiányzik!

Varázslatos Étkezasztalok Az Ideális Romantikus Vacsorához

Hasonló termékek a DODO HOME oldalán:

Bohókás retro

Ha a szellősebb térkihasználás híve vagy, de a retro stílus játékosságával is kacérkodsz, gondolkodj vékony vázú, légies bútorokban. Ezúttal is tartsd szem előtt, hogy egyezzenek az anyagok: a lakkozott diófához azonos textúrájú bútorok dukálnak. A ‘60-as évek skandináv (de akár hazai) bútoraihoz vízhatású, szürkés falak illeszkednek. Bátran válogass tarka faliképek, kerámiák és kárpitok közül, hogy elkerüld a komorságot.

Varázslatos Étkezasztalok Az Ideális Romantikus Vacsorához

Hasonló termékek a DODO HOME oldalán:

Tündöklő üveg

Az első pillantásra ridegnek tűnő üveg az étkező legmelengetőbb pontja lehet, hiszen láttatni engedi a bútor egyedi formavilágát. Legyen az egy csavart láb vagy egy absztrakt váz, a végeredmény az enteriőr bohókás kedélyességéhez járulhat hozzá, amit az üveg felemelő eleganciával ellensúlyoz. Ráadásul csak rajtad múlik, mekkora hangsúlyt fektetsz az anyagra: erős színekkel kombinálva szinte semleges szerepet tölthet be a térben, míg egy üvegcsillár és az üvegdekorációk az étkező tündöklő ékeivé avanzsálhatnak.

Varázslatos Étkezasztalok Az Ideális Romantikus Vacsorához

Hasonló termékek a DODO HOME oldalán:

A sokoldalú műanyag

A műanyag hasonlóan fennkölt hatást képes kelteni, mint az üveg, miközben egy jótakaró barát szelídségével fogad. Dönts semleges fehér étkezőasztal mellett, ha környezetét néhány szimpla, de színes hozzávalóval szeretnéd feldobni. Az asztal formájától és vázától függ, milyen atmoszférát alakítasz ki a helyiségben: a teljes egészében műanyagból készült bútor retro, mégis futurisztikus benyomást kelt, míg a fémvázas asztal modern ízlésről árulkodik.

Varázslatos Étkezasztalok Az Ideális Romantikus Vacsorához

Hasonló termékek a DODO HOME oldalán:

A nemes márvány

A hófehér márvány kiforrott stílusérzékedről és luxus iránti szenvedélyedről tanúskodik. Az időtálló szépség erejét ellensúlyozd könnyed, minimál stílusú bútorokkal. A márvány gigantikus erejét a légies fém és üveg csökkenti, míg az étkező szürke és fehér színvilága kiemeli az anyag letisztultságát.

Varázslatos Étkezasztalok Az Ideális Romantikus Vacsorához

Hasonló termékek a DODO HOME oldalán:

A romantika megteremtése csak rajtad áll, amihez egy megfelelő bútor esszenciális partnerként szolgálhat. Bízz stílusérzékedben és add át magad az átbeszélgetett éjszakák örömének!

Szólj hozzá!


Hasonló cikkek: Lakberendezés Blog

Fémek a lakásban
Fémek a lakásban

2019. november. 08. 2 hozzászólás

A nemrég még uralkodónak számító minimalista trend időszakában a fémek kissé kiszorultak a lakberendezésből. 2019-ben azonban számos olyan trend került előtérbe, amelyek kicsit felfrissülve ugyan, de újra fénykorukat élik. Ilyen a különböző fémek használata is, amelyekkel egyszerre teheted modernné és különlegessé otthonodat! Ehhez gyűjtöttünk össze Nektek néhány tippet!

Tovább olvasok →

Tükröm, tükröm, mondd meg nékem…
Tükröm, tükröm, mondd meg nékem…

2019. október. 25. 2 hozzászólás

Nagyon sok olyan dekorációs tárgy van a lakásban, aminek nem szentelünk különösebb figyelmet, pedig az összképet nagymértékben befolyásolják - ilyen elem a tükör is. Leginkább praktikai szempontok szerint helyezzük el, pedig nagyon látványos hatással vannak a térre is. Alábbi cikkükben ebben szeretnénk segítséget nyújtani!

Tovább olvasok →

Szállítási díjak és feltételek

Termékeinket házhozszállítással juttatjuk el hozzád. A kisebb csomagokat a GLS futárszolgálat, a nehezebb csomagokat a Gebrüder Weiss vagy a Trans-o-Flex szállítja ki az általad megadott címre. Az utánvétes csomagokat az átvételkor tudod kifizetni.

A kiszállításról a futárszolgálat SMS és email értesítést küld a kiszállítást megelőzően. A kiszállítás pontos időpontját ezután lehet egyeztetni velük.

A webshopunk a kosárba rakott termékek összesített súlya alapján felajánlja neked az elérhető szállítási módokat és kiírja a pontos szállítási költséget.

A nagyobb súlyú megrendelések esetén választhatod a Prémium kiszállítást, hogy a csomagodat az emeletre vagy a rendeltetési helyére szállítsa a futár. Ilyenkor ketten mennek a teherautóval és a csomagot a rendeltetési helyére viszik, amennyiben az könnyen megközelíthető.

Szállítási díjaink az alábbiak: 

Rendelés összsúlya

Szállítási díj

0 - 5 kg 1.190 Ft
5 - 10 kg 1.690 Ft
10 - 40 kg 2.490 Ft
40 - 200 kg 5.990 Ft
40 - 200 kg (Prémium) 7.990 Ft
200 kg felett 8.990 Ft
200 kg felett (Prémium) 11.990 Ft

500.000 Ft feletti megrendelés esetén a szállítási költség mindig ingyenes!

Jelenleg csak Magyarország területén belüli kiszállítást tudunk vállalni. Amennyiben máshová szeretnél rendelni, akkor lépj velünk kapcsolatba itt.

Személyes átvételre jelenleg nincs lehetőség.