Ingatlaneladás egyedülálló megoldásokkal - Ismerd meg az Upcitit! - DODO | Designban Otthon

Ingatlaneladás egyedülálló megoldásokkal - Ismerd meg az Upcitit!

Bizonyára sokan voltunk abban a helyzetben, amikor a lakásunk, házunk eladása előtt elbizonytalanodtunk. Hol hirdessünk? Mit mondjunk az érdeklődőknek? Milyen technikai megoldásokkal növelhetnénk az ingatlan eladási esélyeinket? Nos, ebben segít az Upciti!

Az Upciti olyan ingatlanhirdetési szolgáltatást kínál az ingatlantulajdonosoknak, amelyben a hatékonyság áll a középpontban - ezt pedig egyedi, modern megoldásokkal teszi!

Modern 3D túrák, kiváló minőségű fényképek és profi hirdetés menedzsment, hogy Neked már csak az érdeklődők fogadásával kelljen foglalkozni, felesleges körök helyett.

Akár tanácsadásra vagy felmérésre, esetleg látványtervezésre, ingatlanmarketingre vagy ingatlan hirdetésre van szükséged, mindenképp nézz szét az Upcitinél! Arról pedig ne is beszéljünk, hogy virtuális 3D túra szolgáltatásuk kiemelkedő lehetőségnek számít, amit mindenképp érdemes kipróbálnod, ha valamilyen egyedülálló megoldást keresel Budapesten és közvetlen vonzáskörzetében!

Milyen előnyei vannak?

  • Egyedülálló szolgáltatás révén kitűnik a tömegből.
  • Növeli az eladás esélyét.
  • Profi szolgáltatást kapsz a tanácsadástól kezdve egészen a folyamat végééig.

Amennyiben úgy döntesz, hogy hasznos lehet számodra, látogasd meg az Upciti weboldalát ahol többet is megtudhatsz a szolgáltatásról. Amennyiben pedig megtetszik valamelyik szolgáltatásunk és vásárolnál is, használd a DODO kódot, és most ráadásnak kapsz 10% kedvezményt is!

Hogyan használd a Matterport 3D túrát? Avagy hogyan tegyük élménnyé az ingatlanügyeket az Upciti-vel

Keresés