Lakberendezés Blog Címkék: "Ingatlan" - DODO | Designban Otthon

Lakberendezés blog

Van egy kihasználatlanul, üresen álló lakásod és szükséged lenne egy rendszeres bevételt biztosító megoldásra? Akkor érdemes elgondolkodnod az ingatlan bérbeadás lehetőségén, amihez összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat!
  • 11 perc olvasási idő
A home staging hazánkban még kevésbé elterjedt fogalom, pedig az ingatlanpiacon nagymértékben megnövelheti az eladásra vagy kiadásra szánt ingatlanok árát. Cikkünkben bemutatjuk a home staginget, a home stagereket, hogy miben különbözik a lakberendezéstől és milyen szolgáltatási, árszabásai vannak!
  • 10 perc olvasási idő
Az ingatlanvásárlás egy igen összetett folyamat, ami gyakran nehezen kivitelezhető egy hozzáértő vagy valamilyen egyéb külső segítség nélkül, ráadásul számos olyan kötelező eleme és lépése van, amin mindenkinek át kell jutni. Segítségképpen cikkünkben összefoglaltuk mindazt, amit mindenképp tudnod kell róla!
  • 9 perc olvasási idő
Az Ingatlannet.hu legújabb elemzésében azt mutatja be, hogy hogyan is zárta a 2021-es esztendőt a haza lakáspiac, kitérve a főváros kerületeire, néhány agglomerációs településre, valamint a nagyobb vidéki városokra.
  • 3 perc olvasási idő
Mindannyiunknak más igényei és lehetőségei vannak, ha ingatlanvásárlásról van szó. Valakinek csak a panelház vagy épp a társasház, másnak pedig csak a családi ház jöhet szóba. Ma már több típus közül is választhatunk, ha épp a megfelelő ingatlant keressünk magunknak. Cikkünkben segítünk eligazodni az ingatlan típusok között, és hogy melyiket miért érdemes választani.
  • 11 perc olvasási idő
A koronavírus megjelenése óta jelentősen csökkent a bérbe vehető ingatlanok iránti kereslet, ami a bérleti díjakban is meglátszott. Mostanra újra megindult a vadászat a kiadó albérletekért, így az árak is ennek megfelelően változtak. Az Ingatlannet.hu legújabb elemzéséből pedig megtudhatjuk, hogy az elmúlt egy évben milyen mértékű volt a drágulás.
  • 3 perc olvasási idő
Bizonyára sokan voltunk abban a helyzetben, amikor a lakásunk, házunk eladása előtt elbizonytalanodtunk. Hol hirdessünk? Mit mondjunk az érdeklődőknek? Milyen technikai megoldásokkal növelhetnénk az esélyeinket? Nos, ebben segít az Upciti!
  • 1 perc olvasási idő
A koronavírus életünk számos területére nagyon nagy hatással volt és van is, nincs ez másképp az ingatlanpiacot tekintve sem. Míg eleinte úgy tűnt, hogy árzuhanást fog eredményezni, az ingatlanárak – főként a fővárosban – így is felfelé tendáltak.
  • 3 perc olvasási idő

Keresés