Lakberendezés Blog Címkék: "Alternatív ház" - DODO | Designban Otthon

Lakberendezés blog

Képzelj el egy házat, ami annyira titokzatos, hogy szinte rejtve marad az emberi szem elől. Láthatatlan, mégis elképesztően látványos. Ilyenek a tükörházak, köszönhetően az őket borító fényvisszaverő üvegnek. Miért olyan különlegesek és szépek, és mit kell róluk tudni? Tarts velünk egy képzeletbeli világkörüli útra és megtudod!
  • 6 perc olvasási idő
Környezetünk védelmének millió módja van, ültethetünk fákat, gyűjthetjük szelektíven a szemetet, spórolhatunk az energiákkal, és zölddé varázsolhatjuk akár a teljes otthonunkat. Ami néhány éve csak egy kedvező hóbortnak tűnt, az mára már a lakberendezés és az otthonépítés alap pillérévé nőtte ki magát.
  • 12 perc olvasási idő
Mobilitás, szabadság és környezettudatosság. Ha ezek a jellemzők fontosak számodra, akkor érdemes eljátszanod a mobilház gondolatával is, ugyanis ez az Európában még kevésbé elterjedt technológia sokak életét könnyíti meg. Legújabb cikkünkben mindent megtudhatsz a mobilházakról, előnyeivel és hátrányaival együtt!
  • 10 perc olvasási idő
Te tudod mi az a miniház? És a miniház mozgalom? Ha nem, vagy kicsit többet tudnál róla, ismerd meg Te is közelebbről ezt az Amerika-szerte népszerű, és Európában is egyre jobban terjedő mozgalmat, mert sokat lehet tanulni a példájából! Ha Te is környezettudatos vagy, és a szabadság, a sallangoktól mentes élet híve, akkor ez a cikk Neked szól!
  • 12 perc olvasási idő
A folyamatosan előretörő építési technológiák közé tartozik a konténerház is, ami első hallásra talán kevésbé bizalom gerjesztő, mint amilyen valójában, hiszen egy modern, 21. századi megoldás. Hazánkban kevésbé elterjedt, pedig maximálisan környezetbarát és ha ezt választjuk, rendkívül gyorsan “összelegózhatjuk” új otthonunkat!
  • 7 perc olvasási idő
Te is elképzelted már, hogy milyen lehet elszökni a világ elől és kiszakadni a betondzsungelből? Hogy milyenek lehetnek a mindennapok egy hangulatos faházban, amely közelebb hozza hozzád a természetet és kellemes atmoszféráját? Hogy ha Te is ebbe a csoportba tartozol és eljátszottál már a gondolattal, hogy egy faházba költözz, alábbi cikkünk segítségedre lesz!
  • 4 perc olvasási idő

Keresés