2018. november. 14.

A szőnyegek hangulatosabbá varázsolják otthonunkat, ráadásul szigetelést is nyújtanak. Egy trendi darab remek kiegészítőként is szolgálhat, sőt, még a padlóhibákat is elfedhetjük általa.

A szőnyegek különösen praktikus darabjai a lakásnak, ráadásul megszámlálhatatlanul sok színben és formában beszerezhetők manapság.
De mint sokszor máskor, ha szeretnénk megtalálni a tökéletes darabot, nem szabad csak a szemünknek hinni. A minőség, a stílus és a matéria ugyanolyan fontos, mint a megjelenés, és ez a szőnyegek esetében sincs másként.

Lássuk, milyen kritériumoknak kell megfelelnie a szőnyegnek!

szonyegvasarlas-utmutato

Ne csak színe, tapintása is legyen - az alapanyagok

A szőnyeg kiválasztásakor sok múlik azon, hogy a lakás mely szegletébe szánjuk, hiszen annak funkciója, színvilága nagyban befolyásolhatja nemcsak a szín-, de az anyagválasztást is. Az alábbi anyagok közül választhatunk!

Gyapjú szőnyeg

Csakúgy, mint a kedvenc pulóvered, a gyapjú szőnyeg is puha, tartós és elegáns. Nem véletlenül sorolható a drágább alapanyagok közé. Ellenáll a makacs foltoknak, ami azt jelenti, hogy viszonylag könnyen lerúgja magáról a vízalapú szennyeződést, valamint jól is tisztítható.

szonyegvasarlas-utmutato

Érdemes olyan szobába helyezni, ahol különösen fontos az otthonosság érzése. Éppen ezért előszobába, nappaliba tökéletes választás lehet.

Nejlon szőnyeg

A nejlon mesterségesen előállított alapanyag, ami tartós és ellenálló. Nem véletlenül népszerű a vásárlók körében, ráadásul nem csupán olcsóbb, mint a gyapjú szőnyeg, de bizonyos változatai szinte ugyanúgy is néznek ki. Ráadásul egyes típusokhoz folttaszító szert is hozzáadnak, ami szintén rezisztenssé teszi azokat a szennyeződéssel szemben.

szonyegvasarlas-utmutato

Ám a nejlon szőnyeg legnagyobb előnye, hogy sem a takarítástól, sem a napfénytől nem fakul a színe. Így kiválóan teljesíthet a lakás olyan pontjain, ahol sokat járunk-kelünk, így például a nappaliban. Gyerekszobába is jó választás lehet, vagy olyan helyiségbe, ahol a legtöbbet tartózkodik a háziállatunk.

Prolipropilén/olefin szőnyeg

A prolipropilén szőnyeg hasonlóan közkedvelt, mint nejlonból készült társai, hiszen olcsó, jól tisztítható és szívós. Főként olyan helyiségekben veszik hasznát, ahol nem számít a szépség, csak a funkció - így garázs, játékszoba padlóján.

szonyegvasarlas-utmutato

Akármennyire is tartós, és szinte elnyűhetetlen, a legkevésbé esztétikus szőnyegek közé tartozik.

Zsenília szőnyeg

A zsenília a selyemhernyó gubójából készül, amihez gyakran kevernek gyapjút is. Puhasága és vízlepergető hatása miatt főként kilépők alapanyagaként köszön vissza az otthonokban.

szonyegvasarlas-utmutato

Hátránya, hogy hajlamos összemenni, valamint rövidebb az élettartama, mint más szőnyegeknek. Ennek ellenére sokszor mosható és segíthet megelőzni a baleseteket a fürdőszobában, csempézett felületeken.

Keverék szőnyegek

Léteznek kevert matériából összeállított szőnyegek is, amik az egyes alapanyagok legjobb tulajdonságait hivatottak egyesíteni, miközben jobb árfekvést is kínálnak.

Ilyen például a gyapjúból és nejlonból szőtt szőnyeg, ami jól tűri a környezeti hatásokat, de szép és könnyen tisztítható. Mondhatni, egy megfizethetőbb gyapjú szőnyeg.


Mi mást kell még tudnod, mielőtt szőnyegvásárlásra adod a fejed?

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy ne csak a szőnyeg megjelenése legyen az, ami sokat nyom a latban. És habár most már tudjuk, milyen anyagú szőnyegek között nézelődhetünk, fontos egyéb tulajdonságukat is szem előtt tartani, amik nagyban megkönnyíthetik a megfelelő karbantartást.

Sötét vagy világos? Esetleg tarka?

Bizony, nem mindegy, milyen árnyalatú szőnyeg mellett tesszük le a voksunkat. Míg a világos szőnyegen szinte minden szennyeződés meglátszik, addig a sötéten a szöszölődés mutatkozik meg jobban.

szonyegvasarlas-utmutato

Éppen ezért funkcionális lehet egy tarka szőnyeg, de persze, ezzel is vigyázni kell. Egyes lakberendezők kifejezetten nem kedvelik, hiszen szerintük tisztíthatjuk akármennyit, ígyis-úgyis piszkosnak tűnik. (Ez persze nincs feltétlen így, hiszen a megfelelő színkombináció csodákra lehet képes.)

Hurkos vagy bolyhos? Csomózott? Mi a különbség?

Ahány anyag és szín, annyi elkészítési technika is létezik, ha szőnyegekről van szó. A technika néha a kényelmet is meghatározza, így hát emellett sem érdemes szó nélkül elmenni.

szonyegvasarlas-utmutato

Úgy tűnhet, hogy a csomózott elkészítési mód magáért beszél, ám az elnevezés nem fedi tökéletesen az előállítási eljárást. A perzsa szőnyegekre jellemző technika abból áll, hogy kézzel, szövőszéken fonják azokat. Így hát nem sok kis csomóból, hanem a fonálszőttesből tevődik össze a szőnyegtest.

szonyegvasarlas-utmutato

A hurkos és bolyhos szőnyegek között mindössze annyi a különbség, hogy a bolyhosak szálait kettévágják, így megteremtve a fűszálakhoz hasonló szálrengeteget.


Milyen stílusok közül választhatunk?

Berber szőnyeg

szonyegvasarlas-utmutato

A berber szőnyeg Marokkóból származik, és eredetileg kézzel csomózott kiegészítőket jelentett. Mára azonban inkább a hurkolt, kötözött hatású szőnyegekre használjuk. A marokkói és a modern változata között viszont megmaradt egy hasonlóság: általában nyers, egységes árnyalatban kapható.

Pár évtizede még főleg kevésbé reprezentatív helyeken használták, így például irodákban, ahol nem számított a szőnyeg szépsége, de fontos volt, hogy egységes összeképet alakítsanak ki, és az irodai székek is megfelelően guruljanak.

Mostanra bemerészkedett a háztartásokba is, bár továbbra is inkább funkcionalitása, mintsem esztétikus megjelenése miatt keresik. Lépcsőfeljárók, előszobák, folyosók szigetelője.

Bolyhos szőnyeg

Bohém és retro hatás egyetlen kiegészítőben: ez a shag szőnyeg!

Ennek modernebb, visszafogottabb változata a bolyhos szőnyeg, ami részben megőrizte elődje játékosságát, de már jobban alkalmazkodik a trendi enteriőrök letisztultságához.

Ismertetőjegyei a hosszú szálai, amik különösen puha felszínt alakítanak ki. Egyesek különösen nem szeretik, hiszen rendetlen hatást kelt - ám épp ez a bája. Hívogató, vidám és otthonos, nappaliban különösen látványos darabként szolgálhat.

szonyegvasarlas-utmutato

Ugyanakkor feljárókon is remekül mutathat, hiszen nemcsak kényelmes érzetet kölcsönöz a felületnek, hanem hosszú szálainak hála nem maradnak meg rajta a lábnyomok, és elfedi az esetleges szennyeződést.

Nyírt / saxony szőnyeg

A nyírt szőnyeg olyan, mintha egy bolyhos szőnyegen átmentek volna fűnyíróval. Ez a típus a legelterjedtebb az otthonokban, nem véletlen, hogy ez jut legtöbbünknek eszébe, amikor elképzelünk egy szőnyeget.

szonyegvasarlas-utmutato

Szinte végtelen verzióban kapható, a sörtés hatásútól kezdve egészen a selymes tapintásúig. Mi több, számos árnyalatban és mintával is kapható, így szinte egy szempillantás alatt megtalálhatjuk belőle a számunkra legjobban tetszőt. Főként nappaliban, hálószobában, de gyerekszobában is jól mutat.


Hasznos tippek, avagy az utolsó simítások a szőnyegvásárláshoz

Szőnyeg alá szőnyeget

Senki nem szeretné, hogy szőnyege idő előtt tönkremenjen a használat során. A szőnyegaljzattal láthatatlanul megnövelhetjük szőnyegünk élethosszát, hiszen a gumis talapzaton kevésbé csúszkál, mint a padlón.

Ráadásul a padlófelszín esetleges egyenletlenségeit is elfedi, és jobb szigetelést is nyújt, mint egyedül a szőnyeg tenné. A gumis verzió mellett fonott szőnyegaljzatok is kaphatók.

szonyegvasarlas-utmutato

Mi több, kiváló hangszigetelő is, így az alattunk lakókat is megkímélhetjük a magassarkú kopogásától vagy a bútorok tologatásának zajától.

Ér kipróbálni

Nem muszáj az üzletben eldönteni, melyik szőnyeget vigyük haza, ha bizonytalanok vagyunk. Bátran kérjünk mintát, amit hazavihetünk és megnézhetjük, hogy mutat a lakásunkban. Legyen szó nappali vagy esti fényekről, színhatásról és érintésről, teljes képünk lehet jövendő választottunkról.

Természetes vagy mesterséges alapanyagból készített szőnyeg?

Ahogy a bútorok esetében, úgy a szőnyegeknél is komoly dilemma lehet, hogy a természetes vagy mesterséges alapanyag válik-e jobban hasznunkra.

A természetes alapanyagból készült szőnyegek környezetbarátabbak, hiszen mesterséges társai előállításakor káros gázok kerülhetnek a levegőbe.

Ennek ellenére a természetes matériák kevésbé taszítják a szennyeződést. Habár a gyapjú szőnyeg viszonylag jól tűri a koszolódást, ha egyszer bejut a folt a szál belsejébe, nagyon meggyűlhet a bajunk az eltávolításával.

szonyegvasarlas-utmutatoTermészetes és mesterséges alapanyagból készült szőnyeg

A mesterséges alapanyagból készített szőnyegeket tehát könnyebb karbantartani, így a boltokban kapható egyszerű folttisztító is hatékonyabban látja el feladatát rajtuk, mint természetes változatukon.

Mindazonáltal tartósságban nehéz különbséget tenni. A természetes gyapjú és a mesterséges nejlon is ugyanannyira jól tűri a mindennapos nyúzást.

És míg a természetes szőnyegek jóval esztétikusabbak és látványosabbak tudnak lenni, addig a mesterséges anyagoknak köszönhetően olcsóbban hozzájuthatunk egy kivételes kiegészítőhöz.

Faltól falig érő szőnyeg vagy szőnyegszigetek?

A faltól falig érő szőnyeg egységes kinézetet biztosít, aminek köszönhetően hangsúlyosabb kiegészítők is helyet kaphatnak a lakásban. Egységes abban is, hogy a helyiségben járva-kelve folyamatos kényelmet biztosít talpunk számára.

Ugyanakkor kevésbé balesetveszélyes is, hiszen egy kisebb szőnyegen könnyebb elcsúszni vagy beleakadni abba a lábunkkal. Ez különösen a kisgyermekekre, valamint az idősebbekre nézve lehet veszélyes.

szonyegvasarlas-utmutato

Ezzel szemben a kis szőnyegek a tökéletes végső simítások lehetnek az általunk választott lakás stílusában. Ráadásul, ha elhasználódnak, könnyebb és olcsóbb kicserélni őket. Habár egy kicsivel több hajolgatással és emelgetéssel járhat a takarítás, ha kis szőnyegünk van, cserébe kevesebb törődést és takarítást igényelnek, mint faltól falig tartó verzióik.

 

A takarítás - titkos trükkök

Manapság számtalan tisztítószer áll rendelkezésünkre, ha szőnyegünk megérett a tisztításra. Habár a drágább nem mindig egyenlő a jobb minőséggel, a szőnyegtisztítóknál a kvalitás az árral együtt nő.

szonyegvasarlas-utmutato

De lehet szó bármilyen csodaszerről, ha bizonyos praktikákkal nem vagyunk tisztában, inkább ronthatunk szőnyegünk állapotán, mint javítunk rajta.

Így például kevesen tudják, de a friss foltot tanácsos nem kidörzsölni, ha nem felitatni egy hideg vizes ronggyal, mivel a dörzsölés által a szálak belseje felszívhatja a koszt, így pedig foltos marad a szőnyeg.

Makacs probléma lehet, ha az utcáról véletlenül egy rágógumit hozunk be a lakásba - ami természetesen hol máshol is landolna, mint kedvenc szőnyegünkön. Pánikra semmi ok: irány a mélyhűtő! Vegyünk ki jégkockát, és helyezzük a rágógumira. Amint megszilárdul, egy kanál segítségével különösebb erőfeszítés nélkül eltávolítható.

És mitévők legyünk a viaszcseppekkel? Tegyünk a foltra egy törölközőt vagy egy papírt, majd arra a forró vasalót. Így megolvad a viasz, aminek köszönhetően hamar leszedhetjük a szőnyegről. A művelet többször is megismételhető, de vigyázzunk, nehogy kiégessük a szőnyeget!

szonyegvasarlas-utmutato

Egyéb foltokra házilag készített vagy egyszerű háztartási szereket is használhatunk. Így például a szőnyeg felfrissítésére a szódabikarbónát, a kilötykölt vörösbor ellen a sót, míg tintafolt ellen a langyos tejet.

szonyegvasarlas-utmutato

Most már csak egy dolog van hátra: irány a szőnyegüzlet, ahol ezek után garantált, hogy nem kell szakember segítségét kérned a választáskor!


Hasonló cikkek: Lakberendezés Blog

10+1 kreatív karácsonyi ajándék ötlet a garantált sikerhez!
21+1 kreatív karácsonyi ajándék ötlet a garantált sikerhez!

2020. november. 30.

Érezted már úgy, hogy nehéz megtalálni a tuti ajándékot valakinek? Olyat szeretnél, ami nem sablonos, nem mindennapi. Olyat szeretnél, aminek biztosan örül, aki kapja te pedig örökre elnyered a "legjobb ajándékozó" titulust. Íme 21+1 tuti ötlet a DODO kínálatából, mellyel biztosan nem okozol csalódást!

Tovább olvasok →

72 kifinomult karácsonyi dekorációs tipp, amivel garantáltan feldobhatod otthonod! [2019-es bővített verzió]
90 kifinomult karácsonyi dekorációs tipp, amivel garantáltan feldobhatod otthonod! [2020-as friss ötletek]

2020. november. 30.

Ragyogd túl a tavalyi év karácsonyi dekorációját! Ütős ünnepi tippjeinkkel garantáltan olyan csodássá alakíthatod otthonod, mintha nálad lakna a karácsony szelleme.

Tovább olvasok →

Fontos információk
Fontos Információk

Hogyan zajlik a vásárlás a DODO HOME-nál?

Írtunk egy részletes útmutatót az online bútorvásárlás minden trükkjéről és buktatójáról, amit 

1. Megrendelés elküldése

Nézz szét, és válogass kedvedre! Válassz kategóriát a fenti menüben, majd használd a szűrőt, hogy megtaláld, amit keresel. A menüben, a kosár mellett található nagyítóval kereshetsz is a termékek között.

Ha kiválasztottad kedvenceidet, akkor helyezd őket a kosárba, add meg adataidat és küldd el megrendelésedet. A webshopunk a kosárba rakott termékek összsúlya alapján automatikusan kiválasztja neked az elérhető szállítási módokat.

A megrendelésed beérkezéséről küldünk egy automatikus visszaigazoló levelet. A megrendelés és a visszaigazoló email ajánlatkérésnek minősül.

2. Várható szállítási idő

A raktáron lévő termékeinket viszont 1-3 munkanap alatt kézhez veheted, SOS kiszállítással pedig akár már a rendelés napján megkaphatod!

Termékeinket sok esetben külföldi beszállítóktól és gyártóktól, megrendelésre hozzuk. Ilyenkor a várható szállítási idő általában 2-4 hét. Készlethiányps, gyártás alatt lévő termékek esetén ez több is lehet. Minden esetben, amikor feldolgozzuk a megrendelésedet egyeztetünk beszállítóinkkal a várható szállítási időről. Erről (és az esetleges változásokról) folyamatosan tájékoztatunk téged! 

A megrendelésedet hétfőtől-péntekig 9-16 óra között személyesen is átveheted raktárunknál

3. Fizetés és számlázás

Ezután felhívunk telefonon és megbeszéljük a részleteket. Tájékoztatunk a várható szállítási időről, pontosítjuk a számlázási adatokat és a fizetési feltételeket. Amikor mindent megbeszéltünk, emailben visszaigazoljuk a megrendelésedet és a megbeszélt szállítási időt.

Ha 200.000 Ft felett rendeltél, akkor a vételárat bankkártyával vagy banki átutalással tudod kifizetni. Erről az összegről e-számlát állítunk ki, melyet az email címedre elküldünk. Ezután írásban visszaigazoljuk a megrendelésed.

4. Házhozszállítás

Mi megszervezzük a bútorod biztonságos hazaszállítását, melyet logisztikai központunkban helyezünk el. Ezután a termékek mérete, súlya alapján saját autóflottánkkal, futárszolgálattal vagy szállítmányozóval juttatjuk el hozzád, amelyről emailben és sms-ben is értesít a kiszállítást végző cég.

Amennyiben az utánvétes fizetési módot választottad (max. 200.000 Ft-ig), akkor a csomag átvételekor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz a futárnál.

20.000 Ft feletti megrendelés esetén az alap kiszállítás mindig ingyenes!

5. Boldogság

Amikor kibontod a csomagot elámulsz, hogy tényleg minden pontosan olyan jól néz ki, mint a képeken. Elégedetten hátradőlsz a kanapédon és gyönyörködsz az újjávarázsolt otthonodban. :)

Rendelés után

Még vársz a termékre? Vagy van egy szabad estéd otthon? Kuckózz be az új kanapédra és nézz szét a DODO Lakberendezés Blogon, ahol megtanítunk a lakberendezés alapszabályaira és elhozzuk neked a legújabb trendeket és stílusokat!

A vásárlás befejeztével szeretnénk, ha megosztanád velünk a véleményed! A Facebook oldalunkon vagy emailben is szívesen várjuk visszajelzésedet! A véleményírók között időnként sorsolásokat rendezünk, ahol értékes nyereményeket nyerhetsz!

Kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy élvezhesd a zártkörű kedvezményeinket! Az akciókon túl érdekes cikkekkel is találkozhatsz a lakberendezés és a design világából.

Nem vagy elégedett a rendeléseddel?

Ha valamiért mégsem tetszene, amit rendeltél, akkor se aggódj! Termékeinkre 15 napos elállási jogot biztosítunk az Általános Szerződési Feltételeinkben foglaltak szerint. Az elállási jog magánszemély vásárlóink esetén érvényesíthető, azaz csak szakmai vagy gazdasági tevékenységen kívül eső célból szerződést kötő természetes személyekre vonatkozik.

Fizetési módok

Hogyan tudok fizetni?

Webáruházunkban az 200.000 Ft alatti megrendelésedet bankkártyával, banki átutalással, vagy utánvéttel fizetheted ki.

Az 200.000 Ft-ot meghaladó rendelések esetén a bankkártyás fizetés és a banki átutalás választható. Ilyenkor a vételárat előre, a rendelés megerősítésekor szükséges kifizetni. Erről elektronikus számlát állítunk ki, melyet a rendelésnél megadott email címedre elküldünk.

Bisnode A minősítés

Bisnode "A" minősítéssel rendelkező, kiemelten megbízható vállalkozás!

Utánvétel

Az utánvételes fizetési módot csak 200.000 Ft alatti megrendeléseknél választhatod. Ebben az esetben csak a kiszállításkor, a futárnál kell fizetned készpénzzel vagy bankkártyával. A számlát a kiszállítást megelőzően, elektronikus úton kapod meg a rendelésnél megadott email címedre.

Bankkártyás fizetés (Barion)

Válaszd a legegyszerűbb és leggyorsabb bankkártyás fizetést a Barion rendszerén keresztül. Bankkártya adataidat biztonságosan megadhatod a Barion fizetési felületén és akár Barion tárcáddal is fizethetsz. Adataidat nem kapjuk meg és nem tároljuk, csak egy visszaigazolást kapunk a fizetés sikerességéről. A vásárlásról elektronikus számlát állítunk ki, melyet a rendelésnél megadott email címedre elküldünk.

Barion, Visa, MasterCard, Amex

Banki átutalás

Átutalással a rendelés megerősítése és a szállítási határidők visszaigazolása után tudsz fizetni. Elektronikus számlát állítunk ki a Billingo rendszerével, melyet a rendelésnél megadott email címedre elküldünk.

TIPP: Olvasd le a Billingo-s számlánkon szereplő QR kódot a bankod telefonos applikációjával, majd hagyd jóvá az átutalást! Így az adatok begépelése nélkül, biztosan a jó számlára utalhatsz!

Az átutaláshoz szükséges adatok

Kedvezményezett neve: DODO HOME Kft.
Bankszámlaszám: 12010240-01682398-00100000
Bank: Raiffeisen Bank Zrt.
Deviza: Forint
Közlemény: DODOXXXX (rendelés száma pl. DODO1234)

Házhozszállítás

Mikor és hogyan kapom meg a rendelésemet?

Szállítási idő

A termékeinket külföldi kereskedőktől és gyártóktól, megrendelésre hozzuk Magyarországra. A várható szállítási időt a termék aloldalán láthatod.

A szállítási idő raktáron lévő termékeinknél alapból 1-3 munkanap, Villámgyors kiszállítással pedig akár aznap este átveheted a terméket. A rendelésre érkező termékeknél általában 2-6 hét. Ez elsősorban a partnerünknél elérhető készlettől, másodsorban pedig attól függ, hogy mikor érkezik a következő szállítmányunk.

Amennyiben a termék aloldalán nem látsz várható szállítási időt, akkor kérlek, lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal! Ilyenkor általában készlethiány van partnerünknél és hosszabb szállítási idő várható.

Miután megérkezett a magyarországi raktárunkba a megrendelésed, megvizsgáljuk, hogy a nem történt-e sérülés a szállítás során. Amennyiben minden rendben, akkor megszervezzük a csomagod kiszállítását.

Személyes átvételi lehetőség - Jelenleg szünetel

A rendelésed során megjelölhetsz személyes átvételt is, amely minden esetben ingyenes. Ilyenkor raktáron lévő termékeinket akár a rendelés napján átveheted. A rendelésre érkező termékeinket ügyfélszolgálatunk visszaigazolja, miután beérkezett raktárunkba.

Cím: 1116 Budapest, Fonyód utca 2.
(az Albertfalvi Cérnázó területén)

Mutasd a Google térképen

Nyitvatartás: hétfőtől-péntekig 9-16 óráig (csak munkanapokon)

Házhozszállítás és szállítási díjak

Pest megyében futárszolgálatokkal és saját DODO autóflottánkkal végezzük a kiszállítást. A Villámgyors csomagokat a Cityexpress, a kisebb csomagokat a GLS futárszolgálat, a nehezebb csomagokat a Gebrüder Weiss vagy a Butortrans szállítja ki. Az utánvétes csomagokat az átvételkor tudod kifizetni.

A kiszállításról a futárszolgálat SMS és/vagy email értesítést küld a kiszállítást megelőzően. A kiszállítás pontos időpontját ezután lehet egyeztetni velük.

A webshopunk a kosárba rakott termékek összesített súlya alapján felajánlja neked az elérhető szállítási módokat és kiírja a pontos szállítási költséget. A nagyobb súlyú megrendelések esetén választhatod, hogy a csomagodat emeletre vagy a rendeltetési helyére szállítsa a futár. Ilyenkor ketten mennek a teherautóval és a csomagot a rendeltetési helyére viszik, amennyiben az könnyen megközelíthető. Szállítási díjaink az alábbiak: 

Villámgyors aznapi kiszállítás Budapesten belül

Elérhető: Csak Budapesten belül, raktáron lévő termékek esetén, munkanap H-P 13:00-ig leadott megrendelésekre

A raktáron lévő termékeket akár a rendelés napján átveheted! Ha a termék oldalán látod a Villámgyors kiszállítás lehetőséget, akkor a hétköznap, munkanapon 13 óráig leadott megrendelésed még aznap este kézhez veheted. A szolgáltatás jelenleg csak Budapest belterületén belül érhető el.

Rendelés összsúlya

Kiszállítási mód

Szállítási díj

0 - 10 kg Villámgyors aznapi kiszállítás Budapesten (Kapuig / Bejárati ajtóig) 2.990 Ft
10 - 20 kg Villámgyors aznapi kiszállítás Budapesten (Kapuig / Bejárati ajtóig) 3.990 Ft
20 - 30 kg Villámgyors aznapi kiszállítás Budapesten (Kapuig / Bejárati ajtóig) 4.490 Ft
30 - 40 kg Villámgyors aznapi kiszállítás Budapesten (Kapuig / Bejárati ajtóig) 5.990 Ft
40 - 60 kg Villámgyors aznapi kiszállítás Budapesten (Kapuig / Bejárati ajtóig) 8.990 Ft

Kiszállítás futárszolgálattal

Elérhető: Országosan

Kiszállítás az ország legmegbízhatóbb futárszolgálataival és teherfuvarozóival. A kisebb csomagot a GLS futárszolgálat viszi ki 1-3 munkanap alatt, míg a nagyobb bútorokat a Gebrüder Weiss profi fuvarozói viszik akár a nappalidig.

Rendelés összértéke

Kiszállítási mód

Szállítási díj

0 - 19.999 Ft Futárszolgálattal / teherfuvarral 1.490 Ft
20.000 Ft felett Futárszolgálattal / teherfuvarral INGYENES

Órapontos VIP kiszállítás

Elérhető: Országosan, eltérő árazással

Összeszerelésre lenne szükséged? Vagy nem akarsz órákat a lakásban várakozni? Akkor válaszd a DODO HOME saját autóflottás vagy Prémium partnereivel végzett VIP kiszállítását időgaranciával! Az időpont egyeztetést követően garantáljuk, hogy +/- 30 perc pontossággal érkezünk, hogy az idődet a leghatékonyabban tölthesd. Ha szeretnéd, a bútoraidat szakszerűen összeszereljük és a csomagolóanyagot is elszállítjuk!

Szállítási hely

Szólgáltatások

Szállítási díj

Pest megyében Órapontos VIP kiszállítás 14.900 Ft
Pest megyében Órapontos VIP kiszállítás + összeszerelés + csomagolóanyag elszállítás 24.900 Ft
Pest megyén kívül, országosan Órapontos VIP kiszállítás 29.900 Ft
Pest megyén kívül, országosan Órapontos VIP kiszállítás + összeszerelés + csomagolóanyag elszállítás 39.900 Ft

20.000 Ft feletti megrendelés esetén a futárszolgálattal / teherfuvarral történő kiszállítás mindig ingyenes!

Jelenleg csak Magyarország területén belüli kiszállítást tudunk vállalni. Amennyiben máshová szeretnél rendelni, akkor lépj velünk kapcsolatba itt.

 

Kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba!

A részletes üzletszabályzatot az Általános Szerződési Feltételeinkben találhatod meg.