Vintage konyhai kiegészítők - Kerámiaotthon x DODO - DODO | Designban Otthon

Vintage konyhai kiegészítők - Kerámiaotthon x DODO

A vintage stílusú konyhai kiegészítők nem egyszerűen egy hangulatot, hanem egy életstílust adnak nekünk. A terített asztal mellett teázni vagy kávézni azt jelenti, hogy rászánjuk az időt, hogy fontossá tesszük ezeket a perceket. Fontossá tesszük saját magunk és a szeretteink számára az együtt töltött időt és adunk neki egy stílusos keretet.

A vintage konyhának elengedhetetlen része a kerámia vagy porcelán tányérok, bögrék, teáskészletek. A gyönyörű, mintás választék olyan széles, hogy nincs más dolgunk, mint kiválasztani azokat, amelyek méltók a családdal töltött emlékezetes időnkhöz. Nem mellesleg pedig a DODO.HU vintage bútorainak is remek kiegészítői lehetnek! :)

Vintage konyhai készlet – English garden

A Creative Tops English Garden kollekcióját a szép nyári kert ihlette, virágzó növényekkel és táncoló pillangókkal. Ez a színes kollekció a szép delphinium kéket kombinálja fehér pöttyökkel, és lenyűgöző, sárga színekkel. Tökéletes választás a délutáni teák és kávé elfogyasztásához a napsütötte kertben, teraszon, vagy a családi étkezőben. A készletben minden meg van, ami a tálaláshoz és étkezéshez szükséges.

  • Tányérok az ebéd minden fogásához.
  • Tároló dobozok, teás és kávés szettek.
  • Bögrék és kancsók.

Minden, amire egy konyhában szükségünk lehet.

Vintage konyhai kiegészítk - Kerámiaotthon x DODO

Tavaszi hangulatú vintage konyhai készlet

Az olasz gyártó Blooming Opulence kollekciója igazi tavaszt hoz otthonodba: színpompás virágok, szárnyaló lepkék minőségi porcelánon.

Nem mindegy hogyan kezdődik a napunk. Ha ilyen környezetben isszuk meg a reggeli kávét, a nap további része könnyebben lesz sikeres és kiegyensúlyozott.

Vintage konyhai kiegészítk - Kerámiaotthon x DODO

Vintage konyhai kiegészítk - Kerámiaotthon x DODO

Konyhai készlet – Vintage Indigó

A Creative Tops Vintage Indigo kollekciója ötvözi a modern konyha eleganciáját a vidéki stílussal: a kék mintákra festett vintage stílusú sötétkék rózsák igazi friss és fiatalos hangulatot varázsolnak.

Az indigó készlet sütőformákat, muffin tálat is tartalmaz, az evőeszközök és a kuriózumnak számító tejes üveg mellett. A tároló dobozok, a tálaló edények kedves hangulatot árasztanak. Az evőeszközök pedig szépek.

Vintage hangulatú konyha csökkenti a feszültséget, kedves lendületet ad a napnak és segít koncentráltnak lenni a békésen elfogyasztott reggeli után. A hétvégénknek pedig valódi családi hangulatot és emlékezetes perceket ad.

Vintage konyhai kiegészítőkközött válogathatsz kedvedre a Keramiaotthon.hu webáruházban!

Keresés