2020. szeptember. 16.

Manapság számtalan stílusú és anyagú bútor közül választhatunk, ha meg akarjuk találni a számunkra legmegfelelőbbet. Személye válogatja, hogy kinek milyen szempontok a legfontosabbak bútorválasztás esetén, de az biztos, hogy legtöbbünknél a minőség és az időtállóság biztosan az első helyen szerepel.

A tartósság két komponensből tevődik össze: az alapanyag és az eljárás, ahogyan legyártották az adott bútort vagy dekorációt. Az alábbi cikkünkben azzal kapcsolatban szeretnénk segítséget nyújtani, hogy milyen alapanyagok vannak, melyiket miért érdemes választani, vagy éppen miért nem, illetve melyek az alapvető különbségek köztük.

Alapanyagokat tekintve leginkább 3 nagy kategóriát különböztethetünk meg: beszélhetünk fából, fémből vagy üvegből készült bútorokról. Ha szétnézel otthon, nagy többségben valószínűleg Te is ilyen bútorokat fogsz találni, illetve ezek variációit. Éppen ezért cikkünkben szeretnénk segítséget, illetve egy kis útmutatást nyújtani, hogy könnyebb legyen a választás!

A három fő alapanyag, amiket bútorok esetén megkülönböztetünk:

  • Fa bútorok (idetartoznak a tömörfa és a bútorlapból készült bútorok is)
  • Fémbútorok
  • Üveg bútorok

1. Fa bútorok

Az első és egyben legnépszerűbb alapanyag a fa, amit egyelőre semmilyen más alapanyag nem tud letaszítani a trónról. Töretlen népszerűségét többek között annak köszönheti, hogy mindenféle sallang nélkül is nagyon gyönyörű és esztétikus bútorokról beszélünk, de ami még fontosabb, hogy a megfelelő ápolás mellett hosszú éveken át díszíthetik otthonunkat. Éppen ezért nagyon sokan választanak tömörfa étkezőasztalt vagy egy masszív polcot, szekrényt és ehhez vásárolják meg a hozzájuk illő a székeket, egyéb bútorokat, kiegészítőket. 

Fa bútorok esetén megkülönböztetünk számtalan altípust annak függvényében, hogy tömörfából vagy valamilyen fa alapanyagot tartalmazó bútorlapból készült darabról beszélünk. Ha szeretnél igazán mélyen belemerülni a fa bútorok világába, olvasd el a minőségi fa bútorokról szóló útmutatónkat, amelyben részletesen kivesézzük a tömörfából és bútorlapból készült bútorok jellemzőit, típusait, előnyeit és hátrányait!

Tömörfa bútorok

A tömörfát puha és kemény fafajtákra oszthatjuk szét. A puha fák könnyűek és flexibilisek, gyakran alapfaként használják és úgy borítják be valamilyen drágább fával. A kemény fák pedig önmagukban használatosak, faragásra is alkalmas alapanyagok. A ma legnépszerűbb fa típusok közé tartozik például a rózsafa, az akác, a mahagóni, a tölgy, a bükk, de tikfa vagy éppen a mangófa is.

A valódi fából készült bútorok ízig-vérig rusztikus stílusúak, ezért is olyan közkedveltek. Robosztus termetükkel úgy sugározzák a nyers erőt, hogy természetességükkel közben elképesztően otthonossá teszik az enteriőrt, így némi lágyságot és finomságot is hordoznak magukban. Ilyen fa bútor választása esetén mindenképpen tisztában kell lennünk azzal, hogy „élő” anyagként viselkednek, ezért bizonyos külső tényezők hatására hajlamosak lehetnek alakváltozásra vagy vetemedésre. Ezért találkozhatunk olyan jelenséggel például, hogy egy idő után a tömörfából készült étkezőasztalunk vagy TV szekrényünk 1-1 helyen megreped. 

MAKASSAR rózsafa bútorok

A tömörfa bútorok egyik nagy előnye még, hogy kültérre és beltérre is választhatók, viszont kültéri elhelyezés esetén figyelnünk kell az időjárás okozta viszontagságokra, ezért mindenképp fedett területre helyezzük el.

Bútorlap

A fa bútorok egyik olcsóbb alternatívája a különböző faanyagokból készült bútorlapok, amelyek árukkal egyenesen arányosan minőségben is lemaradnak tömörfa társaikhoz képest. Ennek ellenére vagy éppen ezért mai napig nagyon sokan választják az ebből készült darabokat, hiszen könnyen kezelhetőek, kis súllyal rendelkeznek és változatosabb, trendibb darabok készülhetnek belőle. Jelenleg nagyobb is rá a kereslet kedvezőbb ára miatt, és sokkal környezetkímélőbb az előállítása is.

Különböző minőségű falapok készíthetőek a felhasznált faanyag és a kötőanyag fajtájától függően, a felületét pedig minden esetben ellátják valamilyen bevonattal – vagy laminálják vagy furnérral borítják be. Ez a bevonat segíti megvédeni a lapokat a nedvességtől és könnyen tisztíthatóvá teszik azt.

A legelterjedtebb az MDF lap, amely közepesen sűrű fa alapanyagot tartalmazó bútorlap és minden tekintetben kiemelkedik a hasonló bútorlapok közül. Kiváló felületű, homogén szerkezetű, kedvező szilárdságú, továbbá lakkozható, festhető, jól ragasztható rá fólia vagy furnér. Általában szekrény előlapjai, fiókok elemei, polcok, irodabútorok, asztallapok készítéséhez alkalmazzák és tökéletesen megállja a helyét.

A tömörfa és a bútorlapokból készült termékek kevésbé előnyös tulajdonsága, hogy ha víz éri őket és megszívják magukat, megváltozhat a felülete és maga a bútor is megduzzadhat.

Ápolás

Ápolásukat tekintve nagyon egyszerű dolgunk van: egy egyszerű portalanítással kezdjünk, és vagy valamilyen bútorápolóval töröljük át a bútort vagy nagyon enyhén nedves, szappanos vizes törlőkendővel. A mai bútorokat gyakran olyan felületkezeléssel látják el, hogy más dolgunk nincs is, csak rendszeresen áttörölni bútorainkat. Amit semmiképp se tegyünk, hogy ne használjunk súrolószert vagy durva anyagú törlőt.

Tehát akármilyen fa bútor mellett is teszed le a voksod, nem igazán hozhatsz rossz döntést. Vedd figyelembe a számodra fontos szempontokat, és biztosan megtalálod azt a darabot, amivel becsempészheted a természetességet otthonodba!

2. Fémbútorok

Leginkább a modern stílus megjelenésének hozadéka a fémbútorok elterjedése. Persze, a klasszikus stílusban is gyakran megjelennek fém darabok, de ma már egy csillogó fémbútor sokkal inkább egy modern enteriőr eleme, hiszen az utóbbi évek lakberendezési trendjeinek egyike az arany, az ezüst és a rosé gold színű kiegészítők használata. Ezért az elmúlt években a legmenőbb otthonok biztosan fel lettek szerelve valamilyen dizájnos dohányzóasztallal, lámpával vagy valamilyen trendi dekorációval.

Egyik legelőnyösebb tulajdonsága, hogy a fával ellentétben ez az anyag jóformán soha sem gyengül meg. Így például nem engednek könnyen a rögzítések és a víznek is képesek ellenállni.

A fémből készült bútorokban van némi vagány elegancia, hiszen egyszerre hordoznak trendet és kortalan stílusosságot magukban. Konkrétan az art déco és a glamour az a két stílus, amely az ilyen felületű bútorokra alapoz, hiszen mindkettő esetében a szállodák hangulata, a fényűzés érzetének a megteremtése a cél. És minél több trendi fémbútorral pont ilyen hatást tudsz elérni!

GOLDEN BALL arany függőlámpa

A fentiek alapján sejtheted, hogy egy fémből készült bútor általában nem egy központi, hangsúlyos darabja otthonunknak, így például egy fémből készült étkezőasztalt ritkán látunk ismerőseinknél. Sokkal inkább kiegészíti a teret és feldobja visszafogott csillogásával. És épp ez az egyik olyan tulajdonsága, amiért szeretjük: remekül variálható más anyagokkal és textúrákkal. Így például nagyon jól mutat fával, üveggel, de akár műanyaggal is.

Ápolás

A fémtermékek esetén is ki kell emelnünk azt a remek tulajdonságot, hogy nem szorul semmilyen különleges „bánásmódra”, hiszen a folyamatos portörlés mellett csak egy általános bútortisztítóval kell őket áttörölni. Fontos, hogy ilyen bútorok esetén sem ajánlott érdes vagy durva felületű törlőt használni, hiszen azzal könnyedén kárt tehetünk fényes felületén.

3. Üveg bútorok

Egyszerű és stílusos. Ez a két jellemző biztosan elmondható az üveg bútorokról, de ezek mellett még számtalan olyan tulajdonságuk van, melyek miatt érdemes letenni rájuk a voksod!

GHOST trapéz alakú üveg dohányzóasztal

A modern otthonokban gyakran láthatunk ilyen bútorokat, hiszen egyszerűen nem tudnak kimenni a divatból. A klasszikus üvegasztalok mellett ma már számos trendi és különleges üveglámpát vagy polcot is találunk. Letisztultsága miatt talán az üveg az az anyag, amely a fentiek közül a legjobban kombinálható más anyaggal is  – leggyakrabban ilyen darabokat is láthatunk az otthonokban. Legyen az beton, kő, fa vagy akár fém, mind nagyon jól áll az üvegnek. Sőt, még egyedibbé tudják varázsolni az enteriőrt!

Üvegből készült bútorok esetén a látszat gyakran csal, hiszen bármennyire is törékenynek tűnik, olyan vastagságú és olyan masszív üvegből készítik el az adott darabot, hogy jóval strapabíróbbak, mint gondolnánk. Persze, a másik 2 alapanyaghoz képest jóval sérülékenyebb, de megfelelő használat mellett sokáig díszíthetik otthonunkat.

Egy üvegből készült bútorral optikailag tágíthatjuk a teret, hiszen ezek a darabok könnyűnek és levegősnek hatnak. Tehát ha kisebb méretű a lakás vagy a szoba, esetleg szeretnéd még nagyobbá "tenni" otthonodat, egy üveg bútor mindenképp jó választás lehet! Arra viszont mindenképp figyeljünk, hogy túl sok üveg bútor elhelyezése egy helyiségben általában rideggé teszik a légkört, és épp a kívánt otthonosság ellentétét fogjuk elérni.

PURE NATURE tikfa dohányzóasztal

Ápolás 

Alapvetően, ha nem éri ezeket a darabokat semmilyen extrém külső behatás, nagyon sokáig szolgálhatnak minket. Minden alapanyagra igaz, hogy rendszeres és megfelelő ápolás mellett hosszú időn keresztül jól mutatnak, de egy üveg bútor esetén egy ujjlenyomat vagy egy vízfolt sokkal látványosabb, míg egy fa vagy fémbútoron egyáltalán nem látszik meg. Ezért valószínűleg sokkal gyakrabban, akár naponta is érdemes egy ilyen darabot áttörölni.

Rendszeres portalanítás mellett használj alkoholos ablaktisztítót és puha törlőkendővel töröld át a bútorok felületeit.

Természetesen fa, fém és üveg bútorok még mellett vannak egyéb alternatívák, amelyek közül választhatsz, ha bútorról van szó. Például műanyagból vagy betonból készült darabok közül is válogathatsz, de a három fentebb taglalt típus a legelterjedtebb és leggyakrabban használt alapanyag.

Bármelyik mellett is dönts, mindegyik jó választás lesz, csak találd meg a tökéletes helyet a számukra! Ha pedig további segítségre van szükséged, keress minket bizalommal! :)


Hasonló cikkek: Lakberendezés Blog

10 lakberendezéssel kapcsolatos sorozat, amit látnod kell - Netflix kiadás
10 lakberendezéssel kapcsolatos sorozat, amit látnod kell - Netflix kiadás

2021. január. 12.

A Netflix nemcsak kikapcsolódást és szórakozást nyújt, rengeteget tanulhatunk a kiváló dokumentumfilmekből és sorozatokból is. Számos építészethez és lakberendezéshez kötődő tartalom van, melyekből szuper ötleteket csíphetünk el. Lássuk a 10 legjobbat!

Tovább olvasok →

Lakberendező kisokos - hogyan válasszunk lakberendezőt?
Lakberendező kisokos - hogyan válasszunk lakberendezőt?

2021. január. 05.

Költözés vagy lakásfelújítás során általában nagy fejtörést szokott okozni, hogy alkalmazzunk lakberendezőt vagy ne, és ha igen, akkor mégis kit válasszunk. Otthonunk megfelelő, kellőképpen rugalmas és költséghatékony kialakításában, bizony nagy szerepe van egy tapasztalt szakembernek, ezért megéri időt, s pénzt áldozni annak kiválasztására.

Tovább olvasok →

Fontos információk
Fontos Információk

Hogyan zajlik a vásárlás a DODO HOME-nál?

Írtunk egy részletes útmutatót az online bútorvásárlás minden trükkjéről és buktatójáról, amit 

1. Megrendelés elküldése

Nézz szét, és válogass kedvedre! Válassz kategóriát a fenti menüben, majd használd a szűrőt, hogy megtaláld, amit keresel. A menüben, a kosár mellett található nagyítóval kereshetsz is a termékek között.

Ha kiválasztottad kedvenceidet, akkor helyezd őket a kosárba, add meg adataidat és küldd el megrendelésedet. A webshopunk a kosárba rakott termékek összsúlya alapján automatikusan kiválasztja neked az elérhető szállítási módokat.

A megrendelésed beérkezéséről küldünk egy automatikus visszaigazoló levelet. A megrendelés és a visszaigazoló email ajánlatkérésnek minősül.

2. Várható szállítási idő

A raktáron lévő termékeinket viszont 1-3 munkanap alatt kézhez veheted, SOS kiszállítással pedig akár már a rendelés napján megkaphatod!

Termékeinket sok esetben külföldi beszállítóktól és gyártóktól, megrendelésre hozzuk. Ilyenkor a várható szállítási idő általában 2-4 hét. Készlethiányps, gyártás alatt lévő termékek esetén ez több is lehet. Minden esetben, amikor feldolgozzuk a megrendelésedet egyeztetünk beszállítóinkkal a várható szállítási időről. Erről (és az esetleges változásokról) folyamatosan tájékoztatunk téged! 

A megrendelésedet hétfőtől-péntekig 9-16 óra között személyesen is átveheted raktárunknál

3. Fizetés és számlázás

Ezután felhívunk telefonon és megbeszéljük a részleteket. Tájékoztatunk a várható szállítási időről, pontosítjuk a számlázási adatokat és a fizetési feltételeket. Amikor mindent megbeszéltünk, emailben visszaigazoljuk a megrendelésedet és a megbeszélt szállítási időt.

Ha 200.000 Ft felett rendeltél, akkor a vételárat bankkártyával vagy banki átutalással tudod kifizetni. Erről az összegről e-számlát állítunk ki, melyet az email címedre elküldünk. Ezután írásban visszaigazoljuk a megrendelésed.

4. Házhozszállítás

Mi megszervezzük a bútorod biztonságos hazaszállítását, melyet logisztikai központunkban helyezünk el. Ezután a termékek mérete, súlya alapján saját autóflottánkkal, futárszolgálattal vagy szállítmányozóval juttatjuk el hozzád, amelyről emailben és sms-ben is értesít a kiszállítást végző cég.

Amennyiben az utánvétes fizetési módot választottad (max. 200.000 Ft-ig), akkor a csomag átvételekor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz a futárnál.

20.000 Ft feletti megrendelés esetén az alap kiszállítás mindig ingyenes!

5. Boldogság

Amikor kibontod a csomagot elámulsz, hogy tényleg minden pontosan olyan jól néz ki, mint a képeken. Elégedetten hátradőlsz a kanapédon és gyönyörködsz az újjávarázsolt otthonodban. :)

Rendelés után

Még vársz a termékre? Vagy van egy szabad estéd otthon? Kuckózz be az új kanapédra és nézz szét a DODO Lakberendezés Blogon, ahol megtanítunk a lakberendezés alapszabályaira és elhozzuk neked a legújabb trendeket és stílusokat!

A vásárlás befejeztével szeretnénk, ha megosztanád velünk a véleményed! A Facebook oldalunkon vagy emailben is szívesen várjuk visszajelzésedet! A véleményírók között időnként sorsolásokat rendezünk, ahol értékes nyereményeket nyerhetsz!

Kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy élvezhesd a zártkörű kedvezményeinket! Az akciókon túl érdekes cikkekkel is találkozhatsz a lakberendezés és a design világából.

Nem vagy elégedett a rendeléseddel?

Ha valamiért mégsem tetszene, amit rendeltél, akkor se aggódj! Termékeinkre 15 napos elállási jogot biztosítunk az Általános Szerződési Feltételeinkben foglaltak szerint. Az elállási jog magánszemély vásárlóink esetén érvényesíthető, azaz csak szakmai vagy gazdasági tevékenységen kívül eső célból szerződést kötő természetes személyekre vonatkozik.

Fizetési módok

Hogyan tudok fizetni?

Webáruházunkban az 200.000 Ft alatti megrendelésedet bankkártyával, banki átutalással, vagy utánvéttel fizetheted ki.

Az 200.000 Ft-ot meghaladó rendelések esetén a bankkártyás fizetés és a banki átutalás választható. Ilyenkor a vételárat előre, a rendelés megerősítésekor szükséges kifizetni. Erről elektronikus számlát állítunk ki, melyet a rendelésnél megadott email címedre elküldünk.

Bisnode A minősítés

Bisnode "A" minősítéssel rendelkező, kiemelten megbízható vállalkozás!

Utánvétel

Az utánvételes fizetési módot csak 200.000 Ft alatti megrendeléseknél választhatod. Ebben az esetben csak a kiszállításkor, a futárnál kell fizetned készpénzzel vagy bankkártyával. A számlát a kiszállítást megelőzően, elektronikus úton kapod meg a rendelésnél megadott email címedre.

Bankkártyás fizetés (Barion)

Válaszd a legegyszerűbb és leggyorsabb bankkártyás fizetést a Barion rendszerén keresztül. Bankkártya adataidat biztonságosan megadhatod a Barion fizetési felületén és akár Barion tárcáddal is fizethetsz. Adataidat nem kapjuk meg és nem tároljuk, csak egy visszaigazolást kapunk a fizetés sikerességéről. A vásárlásról elektronikus számlát állítunk ki, melyet a rendelésnél megadott email címedre elküldünk.

Barion, Visa, MasterCard, Amex

Banki átutalás

Átutalással a rendelés megerősítése és a szállítási határidők visszaigazolása után tudsz fizetni. Elektronikus számlát állítunk ki a Billingo rendszerével, melyet a rendelésnél megadott email címedre elküldünk.

TIPP: Olvasd le a Billingo-s számlánkon szereplő QR kódot a bankod telefonos applikációjával, majd hagyd jóvá az átutalást! Így az adatok begépelése nélkül, biztosan a jó számlára utalhatsz!

Az átutaláshoz szükséges adatok

Kedvezményezett neve: DODO HOME Kft.
Bankszámlaszám: 12010240-01682398-00100000
Bank: Raiffeisen Bank Zrt.
Deviza: Forint
Közlemény: DODOXXXX (rendelés száma pl. DODO1234)

Házhozszállítás

Mikor és hogyan kapom meg a rendelésemet?

Szállítási idő

A termékeinket külföldi kereskedőktől és gyártóktól, megrendelésre hozzuk Magyarországra. A várható szállítási időt a termék aloldalán láthatod.

A szállítási idő raktáron lévő termékeinknél alapból 1-3 munkanap, Villámgyors kiszállítással pedig akár aznap este átveheted a terméket. A rendelésre érkező termékeknél általában 2-6 hét. Ez elsősorban a partnerünknél elérhető készlettől, másodsorban pedig attól függ, hogy mikor érkezik a következő szállítmányunk.

Amennyiben a termék aloldalán nem látsz várható szállítási időt, akkor kérlek, lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal! Ilyenkor általában készlethiány van partnerünknél és hosszabb szállítási idő várható.

Miután megérkezett a magyarországi raktárunkba a megrendelésed, megvizsgáljuk, hogy a nem történt-e sérülés a szállítás során. Amennyiben minden rendben, akkor megszervezzük a csomagod kiszállítását.

Személyes átvételi lehetőség - Jelenleg szünetel

A rendelésed során megjelölhetsz személyes átvételt is, amely minden esetben ingyenes. Ilyenkor raktáron lévő termékeinket akár a rendelés napján átveheted. A rendelésre érkező termékeinket ügyfélszolgálatunk visszaigazolja, miután beérkezett raktárunkba.

Cím: 1116 Budapest, Fonyód utca 2.
(az Albertfalvi Cérnázó területén)

Mutasd a Google térképen

Nyitvatartás: hétfőtől-péntekig 9-16 óráig (csak munkanapokon)

Házhozszállítás és szállítási díjak

Pest megyében futárszolgálatokkal és saját DODO autóflottánkkal végezzük a kiszállítást. A Villámgyors csomagokat a Cityexpress, a kisebb csomagokat a GLS futárszolgálat, a nehezebb csomagokat a Gebrüder Weiss vagy a Butortrans szállítja ki. Az utánvétes csomagokat az átvételkor tudod kifizetni.

A kiszállításról a futárszolgálat SMS és/vagy email értesítést küld a kiszállítást megelőzően. A kiszállítás pontos időpontját ezután lehet egyeztetni velük.

A webshopunk a kosárba rakott termékek összesített súlya alapján felajánlja neked az elérhető szállítási módokat és kiírja a pontos szállítási költséget. A nagyobb súlyú megrendelések esetén választhatod, hogy a csomagodat emeletre vagy a rendeltetési helyére szállítsa a futár. Ilyenkor ketten mennek a teherautóval és a csomagot a rendeltetési helyére viszik, amennyiben az könnyen megközelíthető. Szállítási díjaink az alábbiak: 

Villámgyors aznapi kiszállítás Budapesten belül

Elérhető: Csak Budapesten belül, raktáron lévő termékek esetén, munkanap H-P 13:00-ig leadott megrendelésekre

A raktáron lévő termékeket akár a rendelés napján átveheted! Ha a termék oldalán látod a Villámgyors kiszállítás lehetőséget, akkor a hétköznap, munkanapon 13 óráig leadott megrendelésed még aznap este kézhez veheted. A szolgáltatás jelenleg csak Budapest belterületén belül érhető el.

Rendelés összsúlya

Kiszállítási mód

Szállítási díj

0 - 10 kg Villámgyors aznapi kiszállítás Budapesten (Kapuig / Bejárati ajtóig) 2.990 Ft
10 - 20 kg Villámgyors aznapi kiszállítás Budapesten (Kapuig / Bejárati ajtóig) 3.990 Ft
20 - 30 kg Villámgyors aznapi kiszállítás Budapesten (Kapuig / Bejárati ajtóig) 4.490 Ft
30 - 40 kg Villámgyors aznapi kiszállítás Budapesten (Kapuig / Bejárati ajtóig) 5.990 Ft
40 - 60 kg Villámgyors aznapi kiszállítás Budapesten (Kapuig / Bejárati ajtóig) 8.990 Ft

Kiszállítás futárszolgálattal

Elérhető: Országosan

Kiszállítás az ország legmegbízhatóbb futárszolgálataival és teherfuvarozóival. A kisebb csomagot a GLS futárszolgálat viszi ki 1-3 munkanap alatt, míg a nagyobb bútorokat a Gebrüder Weiss profi fuvarozói viszik akár a nappalidig.

Rendelés összértéke

Kiszállítási mód

Szállítási díj

0 - 19.999 Ft Futárszolgálattal / teherfuvarral 1.490 Ft
20.000 Ft felett Futárszolgálattal / teherfuvarral INGYENES

Órapontos VIP kiszállítás

Elérhető: Országosan, eltérő árazással

Összeszerelésre lenne szükséged? Vagy nem akarsz órákat a lakásban várakozni? Akkor válaszd a DODO HOME saját autóflottás vagy Prémium partnereivel végzett VIP kiszállítását időgaranciával! Az időpont egyeztetést követően garantáljuk, hogy +/- 30 perc pontossággal érkezünk, hogy az idődet a leghatékonyabban tölthesd. Ha szeretnéd, a bútoraidat szakszerűen összeszereljük és a csomagolóanyagot is elszállítjuk!

Szállítási hely

Szólgáltatások

Szállítási díj

Pest megyében Órapontos VIP kiszállítás 14.900 Ft
Pest megyében Órapontos VIP kiszállítás + összeszerelés + csomagolóanyag elszállítás 24.900 Ft
Pest megyén kívül, országosan Órapontos VIP kiszállítás 29.900 Ft
Pest megyén kívül, országosan Órapontos VIP kiszállítás + összeszerelés + csomagolóanyag elszállítás 39.900 Ft

20.000 Ft feletti megrendelés esetén a futárszolgálattal / teherfuvarral történő kiszállítás mindig ingyenes!

Jelenleg csak Magyarország területén belüli kiszállítást tudunk vállalni. Amennyiben máshová szeretnél rendelni, akkor lépj velünk kapcsolatba itt.

 

Kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba!

A részletes üzletszabályzatot az Általános Szerződési Feltételeinkben találhatod meg.