Fémek a lakásban - DODO | Designban Otthon

Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft felett | Ingyenes visszaküldés 15 napig | 100% elégedettség garancia

Fémek a lakásban

A nemrég még uralkodónak számító minimalista trend időszakában a fémek kissé kiszorultak a lakberendezésből. 2019-ben azonban számos olyan trend került előtérbe, amelyek kicsit felfrissülve ugyan, de újra fénykorukat élik. Ilyen a különböző fémek használata is, amelyekkel egyszerre teheted modernné és különlegessé otthonodat!

Ha már Te is eljátszottál a gondolattal, hogy feldobnád otthonod néhány menő fém dekorációval, akkor az alábbi tippek biztosan a segítségedre lesznek! :)

DODO HOME Fémek a lakásban

Kiegészítőként alkalmazd!

Már rájöhettél, hogy a lakberendezésben az ördög legtöbbször a részletekben rejlik. Az apróságnak tűnő tárgyak és bútordarabok is nagymértékben alakítják az összképet. Ha amiatt aggódsz, hogy a fémek használata túl giccses, ezúton szeretnénk megnyugtatni. Amennyiben a fémeket kiegészítőként, dekorációkéntalkalmazod, egyáltalán nem lesz „túl sok” a hatás. Ellenben nagyon trendi és kifinomult otthont varázsolhatsz magadnak. Egy különleges fémes bútordarab, például egy réz színű dohányzóasztal vagy egy ezüst lerakóasztalka is csodásan mutat egy megfelelő hangulatú környezetben.

DODO HOME Fémek a lakásban

Kombináld meleg színekkel!

Amennyiben szürkés, ezüstös fémeket választasz, vigyázz, nehogy túlságosan rideg hatást érj el! Ezt úgy kerülheted el, hogy melegebb, élénkebb árnyalatokkal kombinálod a fémet, így csak kellemes kiegészítőként fog hatni.

Kerüld a túlságosan világos fát!

Ha van valami, amivel a fém nem annyira mutat jól, az a világos fa. Képzeld el például egy natúr fenyő, vagy éppen tölgy bútoron a fém lámpát, vagy gyertyatartót. Nem az igazi, ugye? Ellenben egy mahagónin már remekül mutat. Ha tehát fém kiegészítőkre vágysz, a bútoraid sötétebb színekben pompázzanak!

DODO HOME ABSTRACT 2 darabos dohányzóasztal szett
ABSTRACT 2 darabos dohányzóasztal szett

Elő a vassal!

Meglepőnek gondolod? Pedig nem az, sőt, szinte biztos, hogy láttál már ilyesmit. Kovácsoltvas ágykeret, kandallópárkány, fatároló, dísztárgyak, fogas az előszobában, fűszertartó, széktámla, és még hosszan lehetne sorolni a lehetőségeket. Egy-egy ilyen kiegészítő hihetetlen karaktert adhat az otthonodnak. Adj egy esélyt ennek az igazán extravagáns anyagnak!

DODO HOME Fémek a lakásban

+1 előny: nem kerül egy vagyonba!

Felmerült benned, hogy ezek a fém kiegészítők egy vagyonba kerülnek? Nos, megnyugtatunk: nem arról van szó, hogy nemesfémeket kell felhalmoznod a lakásodban. Egyszerűen csak alkalmazz fémes fényű- és színvilágú, de más anyagból készült dekorációkat és berendezési tárgyakat.

A fémek tehát remek eszközei a modern lakberendezésnek, csak figyelj oda, mivel kombinálod, és mennyit használsz belőlük! Első lépésben kattints ide és böngészd át fém termékeinket! :)

Keresés